-
توضیحات گالری داتسو
سلام دوستان
من سوالی درباره داتسو داشتم. وقتی در داتسو گالری ساخته میشه روی گالری کلیک می کنیم و داخل گالری می رویم عکس ها اونجا هست. هنگام ساختن گالری ادیتوری قرار داره که میشه توضیحاتی رو نوشت. حتی هم گذاشت. حالا سوال من اینه چطور می تونیم به جای اینکه اون توضیحات تو صفحه اول داتسو کنار thumbnail های هر گالری بیاد، داخل صفحه اختصاصی هر گالری و مثلا بالای همه عکس باشه. یعنی توضیحات هر گالری داخل صفحه اختصاصی گالری.
شدنیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2008 02:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : توضیحات گالری داتسو
سلام
خوب اين توضيح رو براي هر عكس بايد بزاريد . موقع ارسال عكس بصورت كلي يا معمولي ميشه توضيحات رو بهش اضافه كرد .
-
-
نه! منظورم اینه که فرض کنید هر گالری مخصوص عکاس خاصی باشه. بعد من بخوام بالای گالری یک پروفایل کوچیک برای اون عکاس داشته باشم. در واقع منظورم توضیح برای گالری بود نه برای هر عکس.
شدنی نبود؟ البته حدس می زنم با تغییر کدها بشه ولی راه دم دست تری نداره؟
*** پست های شما یکی شدند
-
-
این گالری ها نمیشه
اما با گالری زوم میشه کاری کرد که دسترسی به هر گالری محدود بشه به عده ای خاص و حتی کلمه عبور هم روش ست کرد
-
-
آقا مجید عزیز زوم خیلی خوبه اما من وقتی نصب کردم ارور داد. در ضمن انگلیسی هم هست. البته اگه مطمئن باشم که روی مامبو 4.6.2p درست کار می کنه مشکلی بابت انگلیسی بودنش نیست.
-
-
زوم فارسی و سازگار با مامبو
رو تیم تهیه کرده که البته رایگان نیست ....
-
-
خوب همین دیگه برادر مشکل ما نیز همینه
-
-
من همين گالري كه شما گفتين ، رو توي لوكال نصب كردم ( من تازه واردم ) ولي تمام دسكريپشناش علامت سواله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هيچي مشخص نيست ....بايد چيكار كنم ؟؟
-
-
با سلام
لطفا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که قبلا باز کردید ادامه بدهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)