-
ایراد من در ورود به مدیریت پس از باز گرداندن
سلام خسته نباشید
.
ایراد من در ورود به مدیریت پس از باز گرداندن فایل پشتیبانی
به اینصورت که پس از بازگرداندن اطلاعات کلید بک را زدم آمد بیرون و دوباره یوزر و پسورد خواست هرچه پسوردهای قبلی را می زنم کار نمی کند.
1- چگونه وارد مدیریت محتوای خودم بشوم
2-اطلاعات سایت را نیز نشان نمی دهد می گوید شما مجاز به دیدن این منبع نیستید :-X.
3-هرچیزی که در سایت در مورد ادیتور دیدم اعمال کردم اما نشد - ابزارهای ویرایشگر متن نیست ضمنا وقتی متنی می نوشتم همه را روی سایت پشت سرهم می نوشت گزینه گذاشتن عکس نیز کار نمی کند{mosimage}
:-[
بد جوری گیر کردم مرا راهنمایی کنی :'(د
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2008 05:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایراد من در ورود به مدیریت پس از باز گرداندن
1- برید و پسورد را با phpmyadmin که از آموزش داده شده تغییر بدید
2- احتمالا بک آپ درست بر گردونده نشده پیشهاد می کنم بک آپ کلی سایت رو بر گردونید
-
-
ممنونم آقا مجید گل از لطفتان اما جواب مسئله شماره 3
-هرچیزی که در سایت مامبو لرن در مورد ادیتور دیدم اعمال کردم اما نشد - ابزارهای ویرایشگر متن نیست ضمنا وقتی متنی می نوشتم همه را روی سایت پشت سرهم می نویسد گزینه گذاشتن عکس نیز کار نمی کند{mosimage}
با تشکر و خدا قوت
-
-
سلام
فایل های مامبو رو هم یک بار دیگه به صورت کامل آپلود کنید
یا علی علیه السلام
-
-
ممنون از لطفتون همیشه در پناه حق باشید
-
-
سلام
طریقه import دیتابیس ؟
1-من از روی لوکال با پی اچ پی بک آپ گرفتم برای ایمپورت با پلسک چکار باید انجام دهم؟
2- وقتی ایمپورت می کنم می گوید نام دیتا بیس از قبل وجود دارد.
لطفا آدرس (لینک ) آموزش ایمپورت پایگاه را برایم بگذارید.
-
-
با سلام
وارد phpMyAdmin شده، نام بانک اطلاعاتی مورد نظر را انتخاب نمایید، بعد از باز شدن صفحه از سمت راست، منو های بالا، بر روی Export کلیک کنید، بدون اینکه هیچ یک از تنظیمات را تغییر دهید تیک Save as file را زده و بر روی Go کلیک کنید، حالا بانک اطلاعاتی را بر روی Desktop ذخیره کنید.
حالا وارد Plesk شده، با توجه به نسخه Plesk، وارد Home خود شوید، حالا از آیکون های سمت راست بر روی Databaes کلیک کنید، حالا یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنید و (توجه در هنگام ساخت بانک اطلاعاتی در Plesk و سیستم عامل ویندوز، از شما سوال می شود MSSQL یا MySQL ).
بعد از ایجاد بانک اطلاعاتی بر روی Add user کلیک کرده و یک نام کاربری و کلمه عبور برای بانک اطلاعاتی خورد تعریف کنید، حالا در صفحه همان بانک اطلاعاتی، بر روی مدیریت بانک اطلاعاتی (یا همان phpMyAdmin ) رفته، بانک اطلاعاتی را انتخاب کنید و از منو های بالا سمت راست، بر روی Import کلیک کنید، از Browse فایلی که در Desktop قرار داده اید را انتخاب کنید و بدون هیچ گونه تغییری بر روی Go کلیک کنید و منتظر آپلود شدن بانک اطلاعاتی شوید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)