من وقتي بعضي از اكستنشها رو نصب ميكنم بعد از نصب فونت بصورت علامت سوال نشون ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اين datsogallery_1.3.8 كه براي گالري تصويره ، از اونجايي كه همه اش علامت سوال هست مشخص نيست چطوري بايد باهاش كار كنم :'(

من وقتي بعضي از اكستنشها رو نصب ميكنم بعد از نصب فونت بصورت علامت سوال نشون ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اين datsogallery_1.3.8 كه براي گالري تصويره ، از اونجايي كه همه اش علامت سوال هست مشخص نيست چطوري بايد باهاش كار كنم :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید، نسخه چند، توسط چه گروهی فارسی شده است.
موفق و پیروز باشید
یا علی
متاسفم ، تازه عضو شدم با قوانين سايت آشنايي ندارم
من از مامبو نسخه 4.6.2 كه از همين سايت دانلود كردم استفاده ميكنم ...
چندتا از اين وصله ها همچنين مشكلي رو داشتم ..
دوست دارم فقط در حد استفاده كردن ياد بگيرم چون حرفه اي نيستم ..
فقط براي اينكه يك سيستم مديريت براي سايتم انتخاب كنم و بتونم راحت با اون كار كنم ..
متشكرم
سلام
عبدالحمید جان، این قوانین سایته : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سیستم خوبی رو انتخاب کردی برای سایتت، شک نکن
فقط چند تا نکته: از همین اول از مامبوسرور هاست بگیر که به مشکل و دردسر های دیگه نخوری
این داتسو و ... که گرفتی، از مامبودیگ: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن و نصب کن... مطمئن ترهمال خود بچه های مامبولرنه
بازم مشکلی بود حتما بپرس
آموزش های سایت رو هم بخون که از دستت نره
یا علی علیه السلام
بله من تمام چيزهايي رو كه دانلود كردم از mambo-dig بوده ، خود مامبو هم همين آخرين نسخه فارسي هست كه مامبولرن ترجمه كرده ، ولي با بعضي از همين وصله ها اين مشكل رو دارم ، شايد كار با اينها خيلي ساده باشه ولي وقتي دسكپرشن همه اش علامت ؟؟؟؟؟ باشه آدم نميفهمه چي نوشته كه بتونه باهاش كار كنه ..
به هر حال مرسي .. از زحمات تيم هم متشكرم
با سلام
لطفا آدرس سایت، نام کاربری و کلمه عبور مامبو + کنترل پانل را بصورت خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)