-
تعیین سطح دسترسی به مطالب خاص در سایت.
سلام. سوالی که داشتم این بود که در تعیین دسترسی کاربران به مطالب سایت که در سه گروه public , registriaton , special طبقه بندی می شود ؛اگر من special را انتخاب کنم اونوقت از کجا باید اون افراد خاص را تعیین کنم. فکر کنم برای تعیین افراد خاص باید از همان گروه های کاربری مختلف استفاده کرد ولی من همون گروه ها را هم نمی دونم باید از کجا منتسب به یه مطلب کرد. در ضمن گروه های کاربری پیشفرض مامبو که همون عضو عادی، نویسنده،انتشاردهنده،مدیر و مدیر ارشد هست جوابگوی نیاز من نیست. یعنی میشه یه گروه تازه با اختیارات دلخواه خودم ایجاد کنم؟من می خوام گروه جدید همون عضو عادی باشه فقط با این تفاوت که به مطالبی که من مخصوص اون ها تعیین کردم هم دسترسی داشته باشه. در حقیقت یه label برای گروهی از کاربر ها می خوام که بتونم با استفاده از اون دسترسی اون گروه خاص را به یک مطلب خاص تعیین کنم. امیدوارم متوجه منظور من شده باشید. ??? چون خودم عزا گرفته بودم که چه جوری این قضیه را توضیح بدم.
ممنون...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2008 08:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تعیین سطح دسترسی به مطالب خاص در سایت.
بله میشه فقط یکم باید خرج کنی.
تیم مامبولرن این کامپوننت رو درست کرده و پولیه میتونی با info at mambolearn dot com تماس بگیری وگرنه چنین چیزی پیشفرض وجود نداره.
شما مسغول عزاداری باش
-
-
[quote author=ninjavo link=topic=12663.msg67304#msg67304 date=1207343474]
بله میشه فقط یکم باید خرج کنی.
تیم مامبولرن این کامپوننت رو درست کرده و پولیه میتونی با info at mambolearn dot com تماس بگیری وگرنه چنین چیزی پیشفرض وجود نداره.
شما مسغول عزاداری باش
[/quote]
سلام.خوب چرا قسمت اول سوال را جواب ندادین؟ ???با همون گروه های پیشفرض چه جوری می تونم دسترسی special درست کنم عزیزم. در ضمن از همدردیتون ممنونم. :
-
-
سلام دوست عزيز
تا اونجا كه من مي دونم منظور از Special يعني گروه كاربران manager و Administrator و SuperAdministrator.
فقط در مامبو 4.6 Special در قسمت ماژول ها به معني انتخاب يك يا چند گروه از گروه هاي 7 گانه سطح دسترسي در مامبو است.
موفق باشيد
يا علـــــــــــــــي
-
-
[quote author=علیرضا link=topic=12663.msg67307#msg67307 date=1207344573]
سلام دوست عزيز
تا اونجا كه من مي دونم منظور از Special يعني گروه كاربران manager و Administrator و SuperAdministrator.
فقط در مامبو 4.6 Special در قسمت ماژول ها به معني انتخاب يك يا چند گروه از گروه هاي 7 گانه سطح دسترسي در مامبو است.
موفق باشيد
يا علـــــــــــــــي
[/quote]
سلام دوست عزیز. من از این که special چه گروه هایی هستند مطلعم. فقط سوال من این است که وقتی سطح دسترسی یک مطلب را special قرار می دهم، از کدام قسمت تنظیمات ، آن گروه خاص را برای آن مطلب تعیین کنم؟ چون در قسمت مدیریت محتوا جلوی مطلب،در ستونوضعیت انتشار فقط می نویسد special و اصلا گزینه ای برای اینکه تعیین کنم کدام گروه وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
-
-
با سلام
دوست عزیز، Special خود گروه می باشد، Special مربوط به هر عضوی بالای Registered می باشد، برای اینکه مامبو را گروه بندی کنید و کلا دسترسی را کنترل کنید می توانید با ما تماس بگیرید تا برای شما بصورت اختصاصی با توجه به نیاز های شما آماده شود.
برای تماس می توانید از آدرس ایمیل info [at] mambolearn [dot] com استفاده نمایید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)