-
نحوه ايجاد ابزارها درون سايت
ضمن تشكر از تمام دوستان
چطوري مي تونم با استفاده از نرم افزار مامبو ابزارهاي مختلف مثلا قابليت جستجو را در سايت اصلي راه اندازي كنيم. ضمنا من به قسمت administrator كه درون هاست اصلي از طريق نصب مامبو ايجاد شده دسترسي دارم. ضمنا زماني كه آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو وارد مي كنم فقط يك صفحه خالي ظاهر ميشه. ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-06-2008 08:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ايجاد ابزارها درون سايت
سلام
شما مامبو رو نصب کردید ؟
خوب ظاهر شدن صفحه سفید که امری طبیعی و ضروری است ! اگه اطلاعات توش نشون داده میشد که سایتتون در خطر بود ! شما می تونین از file manager کنترل پنل هاستتون یا FTP به اون اطلاعات دسترسی داشته باشید .
قابلیت جستجو رو می تونین با منتشر کردن ماژول جستجو از مدیریت ماژول های بخش کاربری داشته باشید .
آموزش های مامبولرن رو مطالعه نمایید .
-
-
بله من نرم افزار رو نصب كردم و به منوهاي نرم افزار مامبو 4.6.2 از طريق هاست دسترسي دارم . من حقيقتش مطالب سايت رو خوندم ولي درست متوجه نشدم كه مثلا در صفحه اصلي سايت بايد چه كارهايي رو انجام داد.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش را مطالعه بفرمایید انشا.. روال کار دستتون می آد
همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)