-
گوگل در ايران سرمايه گذارى مى كند
البته می بخشید که ربطی نداره ولی گفتم شاید برای دوستان جالب و مفید باشه
مدير ارشد اين شركت خبر داد
گوگل در ايران سرمايه گذارى مى كند
يكى از مديران ارشد شركت گوگل اعلام كرد: افزايش كاربران اينترنتى و ضريب نفوذ اينترنت در ايران و كسب مقام برتر در خاورميانه موجب شده تا گوگل براى سرمايه گذارى در ايران برنامه ريزى كند.
به گزارش«ايران»، «نيكش آرورا»، مدير گوگل در اروپا، خاورميانه و آفريقا همچنين درباره افتتاح دفتر نمايندگى گوگل در كيش گفت: نقش صنايع مختلف بخصوص گردشگرى در ايران بسيار مهم است و اميدواريم كه بتوانيم با در اختيار گذاشتن تازه ترين اطلاعات براى كاربران در توسعه صنعت توريسم و ساير تجارت هاى محلى، سهم مناسبى از اين بازار را در دست بگيريم.
وى افزود: زبان فارسى يكى از زبان هايى است كه در سال هاى اخير رشد قابل توجهى از لحاظ محتوا داشته است. ربوت هاى جست و جوگر و بخش هاى پژوهشى و تحقيقاتى ما پيش بينى مى كنند كه تا سال ۲۰۱۵ زبان فارسى رتبه سوم تا پنجم را در فهرست زبان هاى نوشتارى تأثيرگذار در اينترنت پيدا كند.
وى افزود: به همين دليل چنين سرمايه گذارى اى معقول و منطقى به نظر مى رسد. ما مدت ها است كه زبان فارسى را در مترجم ماشينى خود در نظر گرفته ايم. هرچند پيشرفت اين بخش كند بوده است، اما هم اكنون تصميم داريم طورى برنامه ريزى كنيم كه تا پايان ۲۰۰۸ با كمك اين مترجم محتواى فارسى به طور خودكار به زبان هاى ديگر ترجمه شده و در اختيار كاربران ديگر زبان ها قرار گيرد.گفتنى است، شركت آمريكايى Google علامت تجارى خود را در اداره مالكيت صنعتى ثبت كرده است.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-06-2008 10:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : گوگل در ايران سرمايه گذارى مى كند
سلام
این موضوع دروغ 13 نیما اکبرپور بود که خیلی از خبر گزاری ها بدون توجه ، اون رو باور کردند و بدون دقت و بدون ذکر منبع ، مطالب وبلاگها رو جای مطالب تولیدی جا زدند و زحمت یک جستوجوی ناقابل رو هم به خودشون ندادند ...
یا علی
-
-
جدا" !!!!
اینو توی سایت روزنامه ایران خوندم .
امسال چه خبره همه به دروغ 13 افتادن ؟؟؟؟
-
-
تازه خبر های دیگه هم شنیدیم که شاید اون ها هم جالب بوده باشن
البته مربوط به همون دروغ 13 !!!!!!
-
-
ولی دروغش واقعا حرفه ای بود تا کسی شک نکنه
-
-
با سلام
این بابا انقدر دروغش رو با حس نوشت که فکر کنم خودش هم باور کرده 
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
منو باش که باورم شد
-
-
چقدر راحت دروغ گفتن داره به یه امر جالب! و خوب! تبدیل میشه... گناه کبیره ای که خیلی از اون نهی شدیم...
این دروغ 13 فکر نمیکنید خیلی قبح دروغ گفتن رو ریخته؟!!!! واقعا کار درستیه؟!
-
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12691.msg67549#msg67549 date=1207570156]
چقدر راحت دروغ گفتن داره به یه امر جالب! و خوب! تبدیل میشه... گناه کبیره ای که خیلی از اون نهی شدیم...
این دروغ 13 فکر نمیکنید خیلی قبح دروغ گفتن رو ریخته؟!!!! واقعا کار درستیه؟!
[/quote]
سلم. من هم با آقای شکر زاده کاملا موافقم. کار کاملا بی معنی و در ضمن دردسر سازیه. مخصوصا توی اون دنیا. 
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــتلی
-
-
آقا ببخشید لطفا هر جا خواستن اسم دروغ 13 و این حرفها را ببرن اصلا اهمیت ندهید و ذکر نکنید این دیگه یکی دیگر از برنامه های مسخره ایست که می خواهند بابش کنند و بقول دوست عزیزمان برای ما مسلمانان دروغ جزء بدترین گناهان است .
لطفا اگر می شه این تاپیک را نیز حذف کنید چون خودش یه چیز جدید بین مردم راه می اندازد به نام دروغ سیزده چون افراد زیادی به این سایت خوب سر می زنند و متأسفانه باعث رواج این مسئله می شود .
من که تا حالا این اسم را نشنیده بودم.--------------------عاجزانه از مسئول سایت می خواهم که این تایپیک را حذف کنند. 
ببخشید از پر حرفی من انشاء الله همیشه در ذل توجهات امام زمان باشید؟
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)