با سلام
به شما دوستان
چرا در smf محل سکونت و تاریخ عضویت برای نمایش در پست های کاربران تعریف نشده است؟؟

با سلام
به شما دوستان
چرا در smf محل سکونت و تاریخ عضویت برای نمایش در پست های کاربران تعریف نشده است؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای اضافه کردن این 2 پارامتر در نمایش پستها تنها نیاز هست 2 متغیر ساده رو در این صفحه اضافه کرد . البته لازمه این کار آشنایی نسبی با PHP است ...
در SMF 2 اینکار قابلیت ایجاد فیلد دلخواه در پروفایل و یا هنگام ثبت نام وحود داره
یا علی
خیلی ممنون.
این دو پارامتر به نظرم لازمه.
به هر حال ما منتظر ورژن 2 smf هستیم که باید خیلی خوب باشه.
![]()
با سلام
من بعد از گشتن در مورد این مشکل، راه حلش رو پیدا کردم همینطور که مدیر محترم فرمودند من هم این رو اضافه کنم.
به این آدرس رفته :
Themes/[theme name]/Display.template.php
این خط کد را پیدا کنید:
بعد از این کد این کد ها را برای اضافه کردن محل سکونت کاربر و سن کاربر، اضافه کنید :کد:echo ' ', $txt[231], ': ', $message['member']['gender']['image'], '<br />';
موفق باشیدکد:// ===== Begin modification - Display Age and Location next to posts ===== // Show the member's age if (isset($message['member']['age'])) echo ' ', $txt[420], ': ', $message['member']['age'], '<br />'; // Show the member's location if ($message['member']['location'] != '') echo ' ', $txt[227], ': ', $message['member']['location'], '<br />'; // ===== End modification =====
[quote author=ar@sh6 link=topic=12704.msg73519#msg73519 date=1212316155]
با سلام
من بعد از گشتن در مورد این مشکل، راه حلش رو پیدا کردم همینطور که مدیر محترم فرمودند من هم این رو اضافه کنم.
به این آدرس رفته :
Themes/[theme name]/Display.template.php
این خط کد را پیدا کنید:
بعد از این کد این کد ها را برای اضافه کردن محل سکونت کاربر و سن کاربر، اضافه کنید :کد:echo ' ', $txt[231], ': ', $message['member']['gender']['image'], '<br />';
موفق باشیدکد:// ===== Begin modification - Display Age and Location next to posts ===== // Show the member's age if (isset($message['member']['age'])) echo ' ', $txt[420], ': ', $message['member']['age'], '<br />'; // Show the member's location if ($message['member']['location'] != '') echo ' ', $txt[227], ': ', $message['member']['location'], '<br />'; // ===== End modification =====
[/quote]
ورود اطلاعات رو از کجا انجام بدیم؟
ووردي رو از تنظيمات شخصي انجام بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)