-
دکمه ذخیره سازی بخش و مجموعه و... کار نمی کند!
سلام. پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به یک بخش جدید یا مجموعه جدید یا حتی یک مطلب جدید، وقتی روی دکمه ذخیره سازی (save) کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد و دکمه کار نمی کند. فقط یک بار در firefox کار کرد ولی بعد در ie و firefox کار نمی کند!
من به تازگی مامبوی خدم رو از 4.6.1 به 4.6.2 ارتقا داده ام.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-07-2008 12:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دکمه ذخیره سازی بخش و مجموعه و... کار نمی کند!
با سلام
از اینکه فایل ها بصورت کامل آپلود شده اند مطما هستید؟ یک بار در صفحه از کلید ترکیبی CTRL+F5 استفاده کنید یا Cache را بصورت کامل خالی کنید.
در صورتی که مشکل حل نشد، نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل و مامبو را بصورت خصوصی ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
دوباره بررسی کردم.بعضی فایلها upload نشده بودند که آنها را فرستادم ولی..... مشکلات جدیدی در بخش مدیریت به وجود آمد که دیگر حتی دکمه های ذخیره سازی هم نشان داده نمی شود!
اطلاعاتی را که خواسته بودید برایتان می فرستم.
-
-
با سلام
شما دقیقا مشکلی را داشتید که چندین بار در انجمن جواب داده شد، برای مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک کنید، به هر حال برای شما خودم تغییرات را اعمال کردم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
پاسخ : دکمه ذخیره سازی بخش و مجموعه و... کار نم®
از زحمت شما بسیار متشکرم.
البته مثال مورد نظر شما را نتوانستم ببینم. پیغام "موضوع یا انجمن مورد نظر، برای شما محدود می باشد و شما اجازه دیدن آن را ندارید. "ظاهر شد!
سلام. آقا من بدون اینکه هیچ نوع تغییری در سایتم بدم دوباره به همون بلای قبلی گرفتار شدم! میشه بگیبد دقعه قبل چه جوری درست شد؟
** دو پست شما یکی شد
-
-
سلام
اگر 100% مطمئن هستید فایلها کامل آپلود شده :
- چک کنید ببینید در بروزر شما JavaScript .غیر فعال نشده ؟
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)