سلام
من می خوام آخرین عکسها و فایلهایی رو که تو داتسو و سرویس دانلود میزارم با تصویرشون توی صفحه اول نمایش داده بشه ماؤولی واسه این کار هست

سلام
من می خوام آخرین عکسها و فایلهایی رو که تو داتسو و سرویس دانلود میزارم با تصویرشون توی صفحه اول نمایش داده بشه ماؤولی واسه این کار هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سرویس دانلودتون چیه؟! اگه ریموسیتوری هست ، برین به سایت خودش ، اون جا این ماژول رو برای دانلود گذاشته...
دانلود کردم ولی ارور داره تو سایت
Notice: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 18
Notice: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 19
Notice: Use of undefined constant no - assumed 'no' in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 20
Notice: Use of undefined constant M - assumed 'M' in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 21
Notice: Use of undefined constant d - assumed 'd' in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 21
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\soren\modules\mod_remository_latest comments.php on line 41
اشتباه دانلود کردین ، اگه اشتباه نکنم mod_remositorynewest بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)