-
آخرین مشکلات سایت
مامبو نرم افزار راختی است.
بالاخره بعد از یک ماه کار کردن با آن تونستم تقریبا چیزهائی رو که میخواهم اجرا کنم.
اول از همه تشکر میکنم از همگی دوستان که با کمک و پاسخگوئی همه دوستان مخصوصا اقای سیادتی،فیروزمندان، آبتین و بچه های مامبولرن که اگر کمک ایشان نبود شاید حالا حالا ها درگیر بودم.
چند تا مشکل باقی مونده که اگر دوستان کمک کنند انشاالله کار تمام شده و یک راهنمای خوب برای قالب سازی هم ترجمه و به سایت تقدیم کنم.
1- در سایت اگر به بخش محصولات وارد شوید جای آیتم ها تغییر نمیکند.میخواهم یک محصول خاص اول باشد. چند جا چینش رو عوض کردم ولی انگار نه انگار.
2- در مسیر pathway برای مثال اگر بروی راه اندازی شبکه های محلی کلیک کنید به این شکل میآید:
صفحه اصلی > شبکه > شبکه > راه اندازی شبکه های محلی و گسترده
قسمتی که قرمز کردم میخواهم نباشد و یا حداقل یتوانم قسمت چینش و .. و مطالب پائین که لینکهای دیگر است نمایش داده نشود.
3- در منوی راست زیر منوها چپ چین است.
چندین جا از جمله sublevel را تغیر دادم.فقط در یک صورت تغییر میکند که در sublevel اضافه شود float:right که در این صورت زیر منو ها از حالت زیر هم بودن خارج شده و همگی در یک سطر قرار میگیرد.
4- لوگوی کنار اسن سایت در آدرس بار نمایش داده نمیشود.یک عکس با ابعاد 16 * 16 به جای favicon قرار دادم و در پوشه images و همچنین در مسیر قالب پوشه Images قرار دادم ولی نمایش داده نمیشود.
5- در قسمت دانلود که از remository کمک گرفتم قسمت اطلاعات فایل اشتباه نمایش داده میشود.مثلا حجم در جای فرمت و ...
بجای این اطلاعات را در قسمت تنظیم فایل تغییر دادم ولی چند تا اصلاح میشود و بقیه باز اشتباه نمایش داده میشود.
با تشکر مجدد از دوستان.
3 نکته را فراموش کردم.
6- وقتی وارد سایت میشویم با اولین کلیک بروی یکی از مطالب www از کنار آدرس سایت میرود.
7- آیا میشود در قسمت دانلود فولدری ایجاد کرد که فایلهای داخل فقط توسط ادمین سایت قایل رویت و دانلود باشد.
و اصل کاری آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-10-2008 05:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)