-
هاست مناسب جهت نسب مامبو
باعرض سلام وخسته نباشيد
من اين مطلب راسرچ كردم ولي نتيجه اي نگرفتم پس لطفاپاسخم رابدهيد
يك هاست مناسب جهت نصب مامبوچه ويژگي هايي بايدداشته باشد.مثلامنظورم اين است كه اي ميلش چي باشد كه فرم تماس بامامشكل پيدانكند پي اچ پي چندباشدوهرچيزديگري كه خودتان مي دانيدرالطفاكامل برايم بنويسيد.
باسپاس فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-11-2008 08:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : هاست مناسب جهت نسب مامبو
معولا اگر به هنگام نصب مامبو تمام مواردی که مورد نیازش هست ، برقرار باشه ، مشکلی پیدا نمی کنه، البته اگر مدیریت سرور بعدا تغییراتی تو اون اعمال نکنه ، من که به شخصه مامبو سرور رو پیشنهاد می کنم ، چون هیچ مشکلی نداشتم باهاش.
-
-
سلام
اگر دنبال هاستینگ مناسب می گردید من پیشنهاد می کنم با آزمون و خطا اینکارو نکنید
بهتره از مامبوسرور استفاده کنید.
هم تمام تنظیمات لازم روش انجام شده و هم تیم مامبولرن با اشراف کاملی که به مامبو دارند، اونو اداره می کنند
(البته من جزو تیم نیستم. بعداً نگید تبلیغ می کنن ها!)
-
-
سلام
الان من درمامبوسرورهاست دارم فقط مي خواهم بدانم معيارهاي يك هاست مناسب چيه كه بعضي هادراستفاده ازمامبوبامشكل مواجه مي شوندوبعدبهشون مي گندبايد سرويس ميزباني وبت روعوض كني؟
اگراين معيارهاتمام وكمال تشريح بشه خيلي خوبه.
باسپاس
-
-
سلام
نمیدونم موارد بحدی هست که بشود اینجا حداقل نام ببرند یا نه اما اگر بشود خیلی خوب است. منم موافقم
-
-
با سلام
خوب معیار های بسیار زیادی برای تنظیم یک سرور هست که نوشتن در اینجا معادل آموزش نحوه مدیریت سرور می باشد که چند صد ساعتی به طول خواهد کشید
، برای مثال، تنظیم مارژول های مختلف PHP مثل GetText، GD، MySQL و همین طور قسمت هایی مثل session و ...
یا تنظیم MySQL Server، میزان Cache، میزان حداکثر کاربران متصل و .... + تمامی ریزنکاتی که باید در تنظیم و مدیریت یک سرور در نظر گرفته شود.
هتا بار ها شده که خود ما به عنوان یک کاربر معمولی از نرم افزار های هک، برای هک کردن مامبوسرور استفاده می کنیم تا میزان امنیت سرور دستمون بیاد و اگر مشکل امنیتی در سرور وجود داره بر طرف بشه و خداروشکر تا حالا با توجه به قرار دادن آخرین Patch ها و بهترین تنظیمات قابل انجام، برنامه ها کار نتونستند بکنند.
ولی با این حال، ما همیشه گفتیم و می گیم که نود و نه و نه درصد دارای امنیت هستیم نه بیشتر و نه کمتر 
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)