-
مشکل در قالب با اینترنت اکسپلرر
با سلام و خسته نباشید
من یه تمپلیت مانستر رو به قالب مامبو تبدیل کردم ولی نمی دونم چرا در اینترنت اکسپلرر ماژول صفحه اصلی رو می یاره زیر نوشته های صفحه اول می زاره و به هم ریخته می شه در صورتی که با موزیلا هیج مشکلی نداره
این آدرس سایته : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم یه عکس از مشکل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-11-2008 03:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در قالب با اینترنت اکسپلرر
قالبتون رو validate کنیداز لحاظ css و html
-
-
باسلام
دوست عزیز من آدرس سایت خودم را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دادم و 75 تا ارور داد . آیا باید این ارور ها رو درست کنم ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم
باتشکر
-
-
بله عالی بود
خطا ها رو در سی اس اس و اچ تی امل بر طرف کنید
البته همه ی اونها به طور کامل بر طرف شاید نشه اما تاجایی که هاامکانش هست برطرف کنید
موفق باشید
-
-
خیلی ممنونم جناب enterhost منم قالبهام در بعضی از کامپیوتر ها با ie مشکل داشت. الان ارورهاشون رو دیدم و امیدوارم درستشون کنم مشکلم حل بشه.
-
-
دوست عزیز
مشکل من حل شد البته اون سایتها ایراداتی که گرفته بودن دلیل گرفتاری من نبود.
مشکل من این بود که قالبم رو با مونیتور 17 اینچ طراحی کرده بودم و وقتی در مانیتور های 15 اینچ در ie نگاه می کردی به مشکل بر می خورد. و منو مانند اشکال شما پایین می افتاد.
من قالبم رو درصدی طراحی کردم و مشکلش حل شد.
پیروز باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)