سلام سرعت افتضلحه یعنی اگه بخوایم بین سرعت بالا اومدن سایتدر لوکال با dial up مسابقه بذاریم dial up میبره. ;D

سلام سرعت افتضلحه یعنی اگه بخوایم بین سرعت بالا اومدن سایتدر لوکال با dial up مسابقه بذاریم dial up میبره. ;D
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چیه شبیه سازی روی سرور شما نصبه ؟
در ضمن مشخصات سیستم چیه ؟؟
و یک مورد دیگه این مشکل رو من یکبار بر روی سیستم خودم داشتم البته در ویندوز که با حذف شبیه سازم به طور کامل و تر و تمیز کردن ویندوز و نصب دوباره مشکل حل شد ...
راستش appserve 2.5.9 هست .
ram 1Gig
cpu 3.2 core 2 du
تازه ویستا نصب کردم sp1
یه بار هم با یه چیز دیگه مثله wamp server یا xampp تست کنین ببینین چی می شه! البته بهترینش برا مامبو همون app server هست که البته به نظر من با ویستا یه کمکی مشکل داره!!!!
من خودم دارم از Appserer 2.5.9 استفاده میکنم. هیچ مشکلی ندارم.
ممکنه مشکل از ویندوزتون باشه دوباره نصب کنید ببینید بازم این مشکل رو دارین.
مرسی
البته من شنیدم یه سرویس پک 1 ویستا یه سری مشکلات داره ، اما تست نکردم ، می تونه هم از اون باشه!!!!! البته تا تست نکنین یکی دیگرو نمی شه نظری داد...
سلام درسته من هم شنیدم با خیلی از نرم افزار ها مشکل داره اگر ویندوز استفاده میکنید من همون xp را ترجیع میدم.
با سلام
خوب حالا که بحث پیشنهاد دادن شد، صبر کنید نسخه 8.04 اوبونتو منتشر بشه، از اون استفاده کنید بسیار کاربر پسند هم هست.
موفق و پیروز باشید
یا علی
والا ما از خدامونه که از لینوکس استفاده کنیم ، اما متاسفانه ، نرم افزارها اونجوری که برا وئیندوز هست برا لینوکس نیست ، وگرنه من خودم یکی از طرفدارهای اون هستم.!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)