با سلام خدمت دوستان.
من یه سری تغییرات تو قسمت registration مدیریت ترجمه ها دادم ، ( دسترسی فایل مربوطه 666) حالا وقتی تغییرات رو ذخیره می کنم و بروزرسانی می کنم، تغییرات تو سایت اعمال نمی شه!!!
با تشکر.

با سلام خدمت دوستان.
من یه سری تغییرات تو قسمت registration مدیریت ترجمه ها دادم ، ( دسترسی فایل مربوطه 666) حالا وقتی تغییرات رو ذخیره می کنم و بروزرسانی می کنم، تغییرات تو سایت اعمال نمی شه!!!
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام آیا دوباره فایل را باز میکنید تغییرات وجود داره یا در فیال هم موجود نیست؟
وجود داره!
سلام دوست عزیز چک کنید کش نشده باشه کش مامبو را پاک کنید و همین طور سیستم خودتون را
یا علی.
کش رو پاک کردم نشد! ممکنه از کش isp باشه؟!
با سلام
امکانش بسیار ضعیف هست، بعد از ذخیره می کنید، در قسمت مدیریت ترجمه های زبان فارسی، از منو های بالا بر روی "بروز رسانی" کلیک کنید تا تغییرات شما بر روی فایل زبان اصلی اعمال شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
این کار رو کردم ، منتها هنوز برای من به صورت قبلی نمایش می ده،
ممکنه شما یه چک کنید :
در قسمت ثبت نام ،یکی عبارت " مشخصات صحیح نیست" رو تغییر دادم که اشتباه بو د ، باید شده باشه " مشخصات صحیح است" یکی هم متن نمایش داده شده در سایت بعد از ثبت نام فرد!
با تشکر.
با سلام
بنده کار زیر را کردم بصورت کامل انجام شد:
وارد مدیریت شده، بر روی منوی بخش کاربری » مدیریت ترجمه را انتخاب می کنیم، بر روی رادیو باکس کنار Persian کلیک کرده و از کلید های بالا بر روی مدیریت ترجمه ها کلیک کنید.
حالا بر روی "registration" کلیک کرده، بعد از بارگذاری صفحه بر روی نوشته "The data is correct." کلیک کنید، در دو باکس سمت چپ، "ترجمه" رفته و متن را به "مشخصات صحیح است." تغییر می دهیم.
حالا از منوی بالا بر روی ذخیره کلیک کرده.
بعد از بارگذاری صفحه، بر روی بروز رسانی کلیک می کنیم.
بعد از انجام اینکار به طور معمول باید تغییرات اعمال شود.
در صورتی که باز هم مشکل داشتید بنویسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
همین کار رو هم کرده بودم، احتمالا داره برا من کش می شه !! ( شاید از isp) کش خود مامبو رو پاک کردم ، باز برا من مثل قبل نمایش داده می شه، اگه ممکنه یکی چک کنه شاید تغییرات اعمال شده ...
آدرس هم که تو امضا هست!!
من این مسئله رو تو لوکال هم تست کردم ، اون جا هم تغییرات اعمال نشد ، احتمالا مشکل از مامبو هست ، لطفا یه چکی بکنین.
با تشکر.
علاقه مندی ها (Bookmarks)