سلام
درسته خیلی خوبهفقط من تو ادمین باهاش مشکل خوردم، کانفیگش رو که میزنی، هیچ جایی نمیره.. همینطور badword و ...
شما رو مامبو 4.6.2 تست کردید؟ تو سایتش زده با 4.6.2 سازگاره! عجیبه
یا علی علیه السلام

سلام
درسته خیلی خوبهفقط من تو ادمین باهاش مشکل خوردم، کانفیگش رو که میزنی، هیچ جایی نمیره.. همینطور badword و ...
شما رو مامبو 4.6.2 تست کردید؟ تو سایتش زده با 4.6.2 سازگاره! عجیبه
یا علی علیه السلام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منم به همچین مشکلی برخوردم >
چی کار کنیم یعنی مشکل از پکه؟
** دو پست شمایکی شد
ا مشکل داره؟؟؟؟؟ من ورژنی رو که خودم نصب کردم براتون میگذارم اون سازگاره![]()
این یک کامپوننته برای کامنت گذاشتن![]()
اما باید کمی صبر کنیدچون الان اینجا ندارمش ... امشب براتون آپلود میکنم توی یک اف تی پی
ولی من نگاه کردم نوشته بود با مامبوی 4.6.2 سازگاره!!!!
اون ورژنی که من دارم فارسی سازیش هم کردم ... ولی این چون ورژنش بالاتر بود بهتون معرفیش کردم
** دو پست شما یکی شد
خدا خیرتان دهد
ما منتظریم
با عرض معذرت از دوستان عزیز به خاطر بدقولی :-[
این لینک دانلود هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته فایل ترجمش کامل نیست ولی توی سایتم کامل ترجمه شده آقای شکرزاده عزیز فکر میکنم این کامپوننت ارزش فارسی سازی و در دسترس همگان بودن رو داره .. ماژول فلیکر به نظر من انگلیسی استفاده کردنش هم زیاد تفاوتی نمیکنه! چون اصلاً 5 یا 6 کلمه کلیدی برای ترجمه داره .. اگر مدیران انجمن تمایل داشته باشن میتونن این فایل رو برای دانلود عمومی در سایت دانلود منتشر کنند.. من فایل کامل ترجمه را هم آپلود میکنم.
دوست دارم این کامپوننت به نام آقای کامران خواجوی طراح سایتم منتشر بشه که زحمت زیادی برای سایت من کشیدنایمیل : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وب سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] البته وب سایتشون به زودی راه اندازی میشه
این کامپوننت روی 4.6.1 و 4.6.2 تست شده و جواب میده.
موفق باشید![]()
سلام مشکل داره وقتی میرم تو اون قسمتی که براش این سیستم رو فعال کردم این ارور در صفحه ای سفید میاد !
Warning: require(E:/AppServ/www/ninjavo//components/com_maxcomment/templates/default-persian/intro.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in E:\AppServ\www\ninjavo\mambots\content\maxcommentb ot.php on line 351
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'E:/AppServ/www/ninjavo//components/com_maxcomment/templates/default-persian/intro.php' (include_path='.;C:\php5\pear'in E:\AppServ\www\ninjavo\mambots\content\maxcommentb ot.php on line 351
سلام دوست عزیز. این خطا مال اینه که تمپلیت من یه تمپلیت خاصه که خودم براش تعریف کردم. شما از بخش configuration برو یه تمپلیت دیگه انتخاب کن درست میشه![]()
باید از این بخش تنظیمش کنی
Configuration/قالب/قالب/...
میتونی بگذاریش روی Default - Expand یا Bubbles Acid ...
خانم ندا من با موفقیت نصب کردم این پک رو دست شما درد نکنه
قابلی نداشت![]()
امیدوارم به درد کارتون بخوره!!
خوب از اول به جای ماژول وبلاگ مینوشتید یک کامنتدونی پیشرفته![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)