سلام
من فکر میکردم که باید توی مامبو یک سیستم پیامگیر داخلی باشه که اعضا بتونن بهم پیغام بدن (بدون نصب فروم) ... اما هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ... میشه راهنمایی کنین؟

سلام
من فکر میکردم که باید توی مامبو یک سیستم پیامگیر داخلی باشه که اعضا بتونن بهم پیغام بدن (بدون نصب فروم) ... اما هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ... میشه راهنمایی کنین؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
missus هست که من ازش استفاده می کنم و راضی هم هستم...
[quote author=mr_aliagha link=topic=12930.msg68634#msg68634 date=1208369585]
missus هست که من ازش استفاده می کنم و راضی هم هستم...
[/quote]
میشه برای دانلوود بزاریش ، راستی فارسی هست دیگه؟
والا من خاطرم نیست از کجا گرفتمش ، اما چیزی که هست فارسیه و مشکلی که با مامبو 4.6.2 فارسی من نداشت (البته فکر کنم یکم گیر شناساندن زبون فارسی بهش بودم اما حل شد)، حالا برا بقیه نمی دونم ، اما یه چیزایی تو ذهنم هست که سایتی که گرفتم مال جوملا بود ، ولی خوب حالا که داره جواب می ده ، آپلود می کنم ، اگه می دونین ارزش داره ، بگین یه بررسی کنم ، مشکلی چیزی نداشته باشه بدم بروبچ مامبو لرن بذارنش تو سایت...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گشتم اینم سایتش ،
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود زبان فارسی اون هم همون جا هست ....
ممنون علی آقا
فایل زبان فارسی رو هم دانلود کردم اما نمیدونم چجوری زبان فارسی رو بهش بقبولونم ... الان که رو لوکال نصب کردم یه عالمه ارور تو بخش ادمین در مورد فایل زبان انگلیسیش میده ... میشه راهنماییم کنید
والا یه سری تغییرات توش دادم ، می گم که یادم نیست ، حالا بررسی می کنم می گم بهتون...
شما زبان فارسی رو به نام fa_IR.php در فولدر language اون قرار بدید...
بررسی کردم دیدم برای رفع notice ها فقط اومدم error_reporting(0); رو به ابتدای فایل fa_IR.php اضافه کردم. ( خیلی سعی کردم که یه کار کنم که notice ها حذف بشه ، اما نشد، خوب حالا که این جوری هم داره بدون مشکل برا من کار می کنه و به قول معروف سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندم؟!)
احتمالش هست که قسمت کاربری کامپوننت باز با این صحبت ها فارسی نشه ، اگه نشده بود بگین تا یه خط می گم اضافه کنین مشکل برطرف می شه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)