سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: معرفی 2 کامپوننت جدید و کارآمد برای سایت شم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

معرفی 2 کامپوننت جدید و کارآمد برای سایت شم

حتما تا کنون مجموعه لینک های سایت هایی مثل Yahoo و Google رو دیده اید. در اینجا میخوام دو تا کامپوننت معرفی کنم که تقریبا محیطی شبیه لینک دایرکتوری یاهو و گوگل برای سایت شما ایجاد میکنه...

+ اولین کامپوننت که خود من هم در صدد استفاده ازش هستم کامپوننت Bookmarks 2.7.1 هست. این کامپوننت تنظیمات بسیار زیادی داره. شما میتونید مجموعه ها و زیر مجموعه های متعدد بسازید . مجموعه ها رو در چند ستون سازماندهی کنید. به کاربران امکان ارسال و امتیاز دهی به لینک ها بدین. و " قابلیت فوق العاده جالب و محبوب این کامپوننت" اینه که به صورت خودکار از صفحه اول سایتی که بهش لینک دادین یه عکس کوچیک تهیه میکنه...
    در ضمن این کامپوننت به صورت خودکار صحت لینک رو بررسی میکنه و حتی میتونه لینک های فعلی شما رو هم که در لینکستان خود مامبو هستند Import کنه.

من این کامپوننت رو تست کردم. گرچه آشنا شدن با تنظیمات اون ممکنه کمی زمان ببره ولی با کمی صرف وقت میتونید بهش مسلط بشین و از امکاناتش استفاده کنید.

* نمونه ای از لینکستان ایجاد شده با این کامپوننت رو اینجا ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دانلود کامپوننت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

+ اما کامپوننت دیگری که برای ساختن لینک دایکتوری نوشته شده کامپوننت Link Directory 1.0.3 هست. این کامپوننت هم امکانات بسایر زیادی برای ساختن لینکستان در اختیار کاربران قرار میده.

* نمونه ای از لینکستان ایجاد شده با این کامپوننت رو اینجا ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دانلود کامپوننت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

پی نوشت:
    توصیه میکنم برای دریافت آخرین نسخه این کامپوننت ها به "سایت سازنده" مراجعه کنید و آخرین نسخه برنامه را دریافت کنید. (خصوصا در مورد اولی)
    در صورت فارسی سازی ما را هم مطلع کنید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی