سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کمک کنید لطفا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

کمک کنید لطفا

درود دوستان عزیز من یک هاست از رادکام گرفتم که پانلش (
    plesk
    هست حالا باید چه جوری مامبو رو روش نصب کنم میشه قدم به قدم توضیح بدید سایتش مال یه مرکز دولتیه لطفا اگه میشه کمک کنید البته یه آموزش بود که نوشته های زیر توش بود اما خیلی کلی نوشته میشه بیشتر توضیح بدید:
    مشکل در جابجایی سرور:
    سرورم رو جابجا کردم (از cpanel به plask) تو جابجایی دیگه سایتم بالا نیومد. این کارا رو کردم:
    قالب اسم دیتابیس و user neme در plask متفاوته (پیشوند نداره). درستش کردم و پسورد رو هم درست کردم(توی configuration.php). آدرس دایرکتوری سایت رو هم اصلاح کردم ولی نشد. از نظر سطح دسترسی پوشه ها هم مشکلی نیست. باز هم درست نشد
    برای ا ینکه مطمئن شم که مشکل از دیتا بیس یا سرور نیست، روی همون دیتابیس و همون شاخه ها با کپی فولدر installation عملیات نصب رو با یه پیشوند دیگه برای جدول ها درست کردم که سایت جدید درست شد و بالا اومد. ولی همینکه توی فایل Config پیشوند جدول رو به حالت اصلی بر می گردونم، دوباره خراب می شه.
    پیغام اینه (پست بعد)

DB function failed with error number 1146
    Table 'farsidb.mos_session' doesn't exist SQL=SELECT session_id FROM mos_session WHERE session_id=MD5('c36a96e1e0ff31874cee7a5c5cd7c a21&#039
    SQL =
    SELECT session_id FROM mos_session WHERE session_id=MD5('c36a96e1e0ff31874cee7a5c5cd7c a21

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

پاسخ : کمک کنید لطفا

این خطا نشون میده که جداول مامبو در دیتابیس یا نیست یا اینکه شما دارید اشتباه اطلاعات دیتابیس رو وارد می کنید و همچنین نیاز به یک repair هم هست

فکر می کنم بیشتر باید دقت کنید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ممنون از پاسخت دوست عزیز اما من این آموزش رو خوندم و چیزی ازش سر در نیاوردوم اگه میشه قدم به قدم توضیح دید چه جوری روی یه همچین هاستی مامبو رو تصب کنم خواهش میکنم کمکم کنید

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

با سلام
    با ورود نام کاربری و گذرواژه در آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد مدیریت پانل خود شده، از قسمت سمت چپ، بر روی Home کلیک کنید، بعد از بارگذاری سمت راست، بر روی آیکون Databases کلیک کرده.
    پس از باز شدن صفحه جدید، بر روی اسم بانک اطلاعاتی مورد نظر خود کلیک کنید، برای مثال : MyDatabase
    حالا بر روی WebAdmin کلیک کرده تا صفحه مدیریت پایگاه داده ها باز شود، حالا از قسمت سمت چپ بر روی جدول mos_session کلیک کنید، در سمت راست از منو های بالا، بر روی "Operations" کلیک کنید، بعد از بارگذاری صفحه، از قسمت پایین "Table maintenance" بر روی "Repair table" کلیک کنید.

موفق و پیروز باشید
    یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)