-
داشتن سایت یکسان در لو کال و روی سرور
سلام
من با استفاده از کامپو نت big APE Backup از سایتم و دیتا بیسم بکاپ می گیرم.طرز کار این کامپونت به این مدل است که از تمام پوشه های سایت بکاپ می گیرد و به میل می فرستد. در مورد دیتا بیس هم اینطوری است. سوالی که داشتم این است که چطور می شه از اون پو شه ها و دیتا بیس استفاده کرد و یک سایت عینا مثل روی سرور در لوکال داشت؟
روشی که به ذهن من رسید این بود که پو شه ها را عینا در روت easyphpb بریزم.(چون سایت مامبوی من در روت است.) بعد یک دیتا بیس با همان اسم در لو کال بسازم و بکاپ دیتا بیس رو در اون ایمپورت کنم.
ولی خوب اینجا چند تا مشکل به نظر میرسد :
اول اینکه دیتا بیس سرور پسورد داره ولی لو کال این طوری نیست.
دوم اینکه آدرس عکسها یا پستها درست کار خواهد کرد؟
آیا میشه همچین کاری کرد؟ یعنی با استفاده از این بکاپ ها یک کپی در لو کال ایجاد کرد؟
اگر این کار با این روش عملی نیست آیا روش دیگری وجود دارد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-14-2006 07:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: داشتن سایت یکسان در لو کال و روی سرور
سلام
ابتدا به شما پیشنهاد میکنم از easyphp استفاده نکنید چرا که با مشکلات فراوانی روبرو میشید .
اما بعد از کارهایی که گفتین لازم هست تنها فایل configuration.php رو با ادیتور باز کنید و ویرایش کنید . ( مسیر ها را باید ویرایش کنید - همچنین نام دیتابیس - یوزر و پسورد )
اگر دیتابیس شما پسورد نداره میتونید متغیر اون رو به صورت زیر بنویسید :
کد:
$mosConfig_password = '';
یا علی
-
-
سلام
من در جایگزینی مقادیر در فایل configration.php یک مشکلی دارم. در این فایل یک مقدار است به نام
$mosConfig_secret
این مقدار مربوط به چی هستش؟ آیا مربوط به مقدار هش شده پسورد دیتا یس هست؟ من این مقدارو در لوکال با چی عوض کنم؟
-
-
شما مگه از ویزارد نصب خود مامبو برای نصب استفاده نکردید؟
-
-
سلام
در لوکال نیازی به تغییر این متغیر نیست .
-
-
عزيز اون متغيری که شما ذکر کردين فقط جهت SecImproveLag هست و بس!
در مورد آدرس تصاوير: تصاوير خود مامبو سر جاشون می مونن اما ممکنه تصاوير محتوا ها (مقالات و اخبار) نشون داده نشن، با ادیتور مامبو بازشون کنين وارد محيط HTML بشيد و آدرس تصوير رو تصحيح کنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)