-
کمک - قسمت ادمین سایت به هم ریخته
قسمت ادمین سایت بخش محتوا به هم ریخته
مطالب و جدول ها به جای این که حالت عادی باشه بصورت کد هست.
اینجوری شده
nbsp;</td><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr><tr><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr><tr><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr></tbody></table><table border="0" align="center"><caption><fon t size="4" color="#000080"><strong>رک های ایستاده<br /></strong></font></caption><tbody><tr><td style="border: #000000 1px solid">&nbsp;<font size="2" color="#000000">ردیف</font></td><td style="border: #000000 1px solid"><div align="center"><font size="2" color="#000000">شرح&nbsp;</font></div></td><td style="border: #000000 1px solid"><font size="2" color="#000000">&nbsp;قیمت ( ريال )</font></td></tr><tr><td style="border: #000000 1px solid"><font size="2" color="#000000"><div align="center"><font size="2" color="#000000">1</font></div></font></td><td style="width: 450px; border: #000000 1px solid"><div align="right"><font size="2" color="#000000">&nbsp;&nbsp;& amp;nbsp;&nbsp;&nbsp; رک&nbsp; 47 یونیت، عمق 100، ایستاده، مشکی، ابعاد&nbsp;60&nbsp;* 97 * 226&nbsp; سانتیمتر</font></div></td><td style="border: #000000 1px solid"><font size="2" color="#000000"><div align="center"><font size="2" color="#000000"></font></div><div align="center"><font size="2" color="#000000">5.460.000</font></div></font></td></tr><tr><td style="border: #000000 1px solid"><font size="2" color="#000000"><div align="center"><font size="2" color="#
ادامه دارد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-15-2008 12:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک - قسمت ادمین سایت به هم ریخته
سلام
اگه ممکنه یه عکس از این حالت بگیرید و بزارید اینجا .
توی ادیتور متن منظورتونه یا کلا بخش مدیریت مامبو مشکل داره ؟
-
-
ادیتور متن مشکل داره.
قسمت ابزار هم از بالاش رفته.
[img width=640 height=240]http://i32.tinypic.com/2rghp3t.jpg[/img]
-
-
با سلام
به علت اینکه ویرایشگر شما اصلا بارگذاری نشده،:
1. وارد قسمت مدیریت شده، بخش کاربری » تنظیمات کلی را انتخاب کنید، در تب "بخش کاربری" قسمت "ویرایشگر پیشفرض:" مشاهده کنید که آیا بر روی MOStyleCE می باشد یا خیر.
2. وارد قسمت مدیریت شده، از منوی های بالا بر روی مامبوت ها » مامبوت های بخش کاربری شده، بررسی کنید که آیا MOStyleCE منتشر شده است یا خیر (علامت صحیح یا سبزرنگ)
3. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مشاهده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
1- بله
2- بله
3- کمکی نکرد. فایل .htaccess رو برداشتم و کارهای دیگه ولی همچنان به همون وضع هست.
گیر کردم نمیتونم هیچ کاری بکنم.
-
-
بعد از کلی کلنجار مشکل رو پیدا کردم.اون هم هنگام تغییر در ویرایشگر یک پیغام دیدم مشکوک شدم رفتم دیدم از همین بود.
مال این بود که توی configuration.php کنار اسم سایت www گذاشته بودم.
حالا این رو چیکارش کنم؟
ور دارم از بغل سایت www میره.
بذارم ادیتور از کار میفته.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)