سلام
من یه نرم افزار میخواستم که فایل PHP را واسم جوری کد کنه که قابل فهم نیاشه مثل Zend Code
ممنون میشم اگه کسی لینک دانلودش را واسم بزاره
روز خوش ...

سلام
من یه نرم افزار میخواستم که فایل PHP را واسم جوری کد کنه که قابل فهم نیاشه مثل Zend Code
ممنون میشم اگه کسی لینک دانلودش را واسم بزاره
روز خوش ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نرم افزار رایگانی برای این کار وجود ندارد
نام یه نرم افزاری بدین که من بتونم خریداری کنم
ممنونم ....
بد نيست من هم سوالم رو همين جا مطرح كنم.
من يك جا كدي ديدم كه اولش تابعي بود كه يك متن رو inflat مي كرد. يعني كد به صورت gzip در اومده بود و اين تابع كد رو اكستركت مي كرد. ميشه راهنمايي كنيد چطور اين كار انجام ميشه ؟
zend studio هست...
تمامی نرم افزارهایی که فایل های php را کد می کنند دو طرفه هستند و قابلیت درآوردن آن ها از حالت کد شده وجود دارد. زیرا در غیر این صورت مفسر php توانایی کامپایل آن را نخواهد داشت. برای کد کردن فایل php روش های متعددی وجود دارد که اکثرا بر پایه ی base64 هستند. در زیر دو سایت که عمل کد کردن را برای شما انجام می دهند قرار می دهم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : Base64 encoder and decoder
علاقه مندی ها (Bookmarks)