-
پیشنهاد یک هاست خوب برای آپلود کردن مامبو
دوستان سلام
دوستان یک هاست خوب برای آپلود کردن مامبو میخوام اگه لطف کنید مشخصات یک هاست خوبو بهم بگید ممنون میشم (از چه نوع هاستی میشه برای آپلود مامبو استفاده کرد.) البته من سایت مامبو دات بیز و دیدم ولی مشکل اینه که من تو ایران نیستم من الان سوریه هستم به همراه خونواده که متاسفانه به خدمات هاست مامبو دیز دسترسی ندارم . لطفا اگه ممکنه یه هاست خوبو با مشخصات اون که بتونه مامبو جوملا رو پشتیبانی کنه بهم معرفی کنید.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-12-2008 05:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیشنهاد یک هاست خوب برای آپلود کردن مامبو
سلام
مامبوسرور به همه جای دنیا خدمات می ده !
شما کافیه فرم درخواست رو توی mamboserver.biz پر کنید تا با شما تماس گرفته شود .
-
-
100 مامبو سرور ، من خودم تا حالا شاید بیش تر از 10-15 جای مختلف رو تست کردم و دیدم ، مامبو سرور چیز دیگه ای بوده
-
-
درصدش جا موند!
البته اگه یکم ساپورتشون سریع تر بشه ، بهتره ... یه کنترل پنل دومین هم راه بندازند دیگه چه بهتر
-
-
-
-
آقا یک کلام ختم کلام [size=10pt][size=10pt]مامبو سرور[/size][/size]
بگیر و خودت رو راحت کن
-
-
سلام
ما مشکلی برای خارج از ایران نداریم
head office ما در دبی هست و هیچ مشکلی از این نظر نداریم .
شما میتونید برای ارسال پول با credit card و یا سرویس هایی همچون money gram اقدام کنید
یا علی
-
-
درخواست یک هاست خوب برای آپلود مامبو
سلام دوستان عزیز و بخصوص جناب فیروزمندان
ممنون و متشکر از تمام دوستان که به سوالم پاسخ ارائه کردند.
و اما جناب فیروزمندان آیا مامبو سرور از جوملا هم پشتیبانی میکنه (یعنی میتونیم جوملا رو هم رو سرور مامبو نصب کنیم) این سوالو به خاطر این پرسیدم که یکی از دوستانم که فعلا خارج از ایرانه این سوالو ازم پرسیده بود. اگه ممکنه لیست مکمل از نام سرور ، قیمت و سرعت و مقدار فضای که به هاست اختصاص میدهید رو به این ایمیل آدرس بفرسیتید.jaghury_ahmadi@yahoo.com
و سوال دوم اینکه شما فرموده بودید ما مشکلی با خارج از ایران نداریم ولی متاسفانه عرض کنم که ما با این مشکل مواجه هستیم زیرا با بروز کدوم مشکل ما نمیتونیم به سرعت با شما در تماس شویم
و همین مشکل تا حدودی ما رو نگران کرده است.
لطفا اگه براتون ممکنه لیست کامل از سرورها ، کمیت و کیفیت و هم چنین سرعت و مقدار فصای که به هاست اختصاص میدیدو بهمراه قمیتشون به آدرس ایمیل فوق ارسال کنید و اگه ممکنه ایمیل آدرس خودتو هم بفرستید تا ما بتونیم بصورت خصوصی با هاتون در تماس شویم
ممنو و متشکر
-
-
شما خودتون هم می تونید با رفتن به آدرس mamboserver.biz مشخصات و قیمت ها رو مشاهده کنید.
در رابطه با ساپورت خود من هم که ایرانم از طریق ایمیل ارتباط برقرار می کنم ، مگه قراره حضوری باشه؟!!!!
قاعدتا باید برای جوملا هم مناسب باشه ، البته تست نکردم...
-
-
سلام
این سرور کاملا با مامبو - جوملا - میترا ! - جومفا - NUKE - Xoops - Drupal سازگار شده . پس از این بابت خیالتون راحت باشه
مشخصات سرور در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشته شده
برای پشتیبانی هم شما میتونید از طریق تلفن با ما در تماس باشید . هم Support.mamboserver.biz . امروزه دنیای سایبر همه مارو به هم نزدیک کرده
ایمیل من : info at mambolearn dot com
[quote author=mr_aliagha link=topic=13466.msg71265#msg71265 date=1210618177]
یه کنترل پنل دومین هم راه بندازند دیگه چه بهتر 
[/quote]
سلام علی جان
کنترل پنل دامین هم آمادست . حتی Reseller دامین هم میدیم . در حال حاضر 46 اکستنشن متفاوت رو میتونیم ثبت کنیم و نمایندگی بدیم .
علاوه بر دامین خدمات SSL هم ارائه میکنیم . فروش و نمایندگی
اطلاعات بیشتر در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است که میتونید ببینید .
برای دریافت نمایندگی دامین میتونید به info ایمیل بزنید و یا پیام خصوصی بدید .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)