-
چقدر برای هزینه نصب و راه اندازی یک سایت مامبویی بگیریم
درود بر دوستان خوبم ,
راستش چند روزی است که برای یکی از دوستان ( البته برای یکی از اقوام ایشان ) در حال نصب و راه اندازی یک سایت مامبویی با استفاده از نسخه ی فارسی مامبولرن هستم , از آنجایی که زحمت تمامی کارها را دیگران کشیده اند و من تنها از زحمات ایشان استفاده می کنم , نمی دانم ایا تمامی کارهایی که برایشان انجام داده ام باید به صورت رایگان باشد !! اینکه چه نیاز هایی دارند و من برای رفع نیازهای آنان متقبل صرف وقت و هزینه ی اتصال به اینترنت و غیره می شوم مرا بر آن داشت که برای این کار هزینه ای از ایشان طلب نمایم , اما هنوز صحبتی در این رابطه با ایشان انجام نداده ام لذا می خواستم از دوستان بپرسم آیا برای این کار بنده مجاز هستم مبلغی دریافت کنم یا با اپن سورس و این چیزها مغایرت دارد ؟
اگر می توانم چگونه و چطور باید هزینه را محاسبه کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب .
البته بنده به اطلاع ایشان رسانده ام که از مامبوی رایگان استفاده می کنم و در صورت نیاز به کمپوننت خاصی باید هزینه برنامه نویسی آن به سایت مامبولرن را خود پرداخت نمایند و همین طور مجاز به تغییر در فوتر سایت نیستند و تعدادی از تبلیغات مامبویی را همن اضافه کرده و از ایشان خواهم خواست که آنها را نیز حذف نکنند .
در هر صورت سپاسگذار خواهم بود اگر دوستان در این رابطه بنده را نیز راهنمایی بفرمایند . با تشکر از شما
بررسی و شناخت وضعیت علمی زنان ریاضی دان
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-18-2008 01:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چقدر برای هزینه نصب و راه اندازی یک سایت مامبویی
با عرض شرمندگی یادم رفت که بگم سفارشی کردن قالب و بنر و لوگو اینجور چیزهایی که بعد از حل مشکلات کامپوننت ها باید برم سراغش را هم باید به مطالب بالا اضافه کنم , همین طور پشتیبانی از سایت ومشکلاتی که بعد ها ممکن بوجود بیاد .
-
-
ببینید شما حداقل باید ارائه مامبو رو فارسی انجام بدی و حق گرفتن هیچ گونه هزینه ای رو ندارید چون این CMS رایگان هست و ارائه اون هم رایگانه ولی واسه بقیه کارها میتونی پول بگیری.
البته این حداقلشه
در مورد نحوه حساب هزینه ها هم خودت بشین فکر کن ببین چه کارایی کردی چقدر هزینه کردی و یه هزینه بهش بگو که سکته نکنه و از ساخت سایت با CMS فراری شه در ضمن هر چی بهش هزینه میگی با توضیح بگو و بگو این پول مال فلان جاست و ...
-
-
البته می تونین برای خود مامبو هم به دلیل تغییراتی که در اون ایجاد کردید پول طلب کنید ، اما نمی تونید اون رو از خودتون معرفی کنید و مثلا بگین اسم این CMS اصغر هست و مال خودمه ...
تعرفه های نمونه تو اینترنت سرچ کنین زیاد ریخته ...
-
-
ممنونم دوستان ،
راستش من همون روز اول استفاده از مامبوي فارسي و حتي تيم فارسي كننده و سايت آنها و اين مطالب را خدمتتشان گفتم ، حتي به ايشان توضيح دادم كه فوتر سايت نبايد تغيير كند و از اينجور موارد ( البته اين سايت همچنانكه پيشتر گفتم براي يك استاد دانشگاه است كه ايشان مي خواهند در آن به جمع آوري اطلاعات از همكاران خود بپردازند ) .
خوب من راسيتش نمي دونم حساب كتاب چه جوري بايد بشه ، به نظرتون من سايت را تمام كنم و بيام همين جا سايت رو اعلام كنم و بگم اين كارها رو كردم و اين قدر وقت گذاشتم بعد شما دوستان نظر بدين كه چقدر بايد مطالبه كنم شايد بد نباشه ، اينطور نيست ؟
در ضمن سوال مهمترم را كه در پست دوم ارسال كردم را چه جوابي داريد ؟ براي پشتيباني و خرابي هاي احتمالي كه ادمين تازه كار ممكن است درست كند يا موارد ديگر چه ؟ اصلا روش خاصي براي اين كار وجود دارد ؟ با سپاس
-
-
خوب البته هزینه ی پشتیبانی خیلی مهمه ، دیگه به خودتونه ، من که تجربه ای تو این زمینه ندارم...
-
-
من هم همین مشکل رو دارم حتی حدود قیمت ها رو هم نمی دونم
خواهش می کنم از کسانی که رد این زمینه تجربه دارن یکم اطلاعات در اختیار ما بذارن
-
-
سلام
ببينيد دوستان اصلاً نميشه هزينه خاصي رو گفت.ممكنه كه شما براي نصب مامبو 1 ساعت زمان بزاريد و پول اينترنت شما بيخودي زياد بياد.
منم توي 10 دقيقه نصب ميكنم. پس دليل نميشه كه شما با دقت بيشتري نصب كردي يا من خيلي بي دقت نصب كردم تا شما پول بيشتري بگيري!
اما براي ساخت قالب ميشه تا 500 هزار تومان هم هزينه گرفت.
پشتيباني هم اگه يك كلاس آموزشي براش بزاري و ساعتي هزينش رو بگيري بهتره.
اونموقع كمتر خراب ميكنه. اما براي پشتيباني هاي ديگه. بهتره كه همونموقع كه لازم ميشه هزينه رو دريافت كني.
اما اگر خواستيد در انتها تمام فعاليتهايي كه انجام داديد و قصد داريد انجام بديد رو برام خصوصي ارسال كنيد تا هزينهاي كه خودم در صورت ساخت و پشتيباني سايت شما دريافت ميكردم رو بهتون اعلام كنم. (اينم بگم كه من هيچ ارتباطي با گروه طراحي مامبولرن ندارم - سوءتفاهم نشه)
نيكبخت باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)