سلام
بعد از اينكه لطف كرديد لينك داديد من همه تاپيكاي تو صفحه رو خوندم كه بهترينهاش اين چند تاست:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نتيجه اينكه فرمودند براي رفع مشكل مقادير :
memory_limit
max_execution_time
max_input_time

بايد افزايش پيدا كنه.
در روت سايت من يه php.ini وجود داره و در ايميلي كه به پشتيباني سرورم زدم گفتند هر تنظيمي كه بخواي توي php.ini سرور باشه بايد توي همون php.ini روت انجام بدم و سرور اول اون فایلو می خونه و اگر موجود نباشه به سراغ خود سرور میره.
حالا اگر لطف كنيد با توجه به ارور سايت من بفرماييد هر يك از مقادير بايد چقدر باشه و اصلا چه كدي بايد توي php.ini قرار بدم ممنون ميشم.
و در ضمن آيا بعد از ست كردن اين تنظيمات بايد كار ديگه اي توي ديتابيس مامبو يا مديريت مامبو انجام بدم يا خير ؟
يا علي
خداحافظ