-
دو سوال از مدیر سایت!
با عرض سلام و تشکر از زحمات شما
بنده دو سوال در مورد سایت خود شما داشتم:
1-چرا اکثر و شاید همه صفحات طراحی شده ان سایت شما با پسوند html است؟مگر شما خود از مامبو استفاده نمی کنید؟
چرا شما با آن پسوند صفحات را می سازید؟جوابش برای بنده مهم است.
2-سوال دوم اینست که بنده مامبو جدید را دانلود کردم 4.6.3 آیا آن ماژولها و کامپوننتها نسخه های قبل را می توان در آن نسخه استفاده کرد که بعدا مشکلی پیش نیاید؟
با تشکر مجدد از زحمات شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-19-2008 07:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دو سوال از مدیر سایت!
با سلام ورودتون را به انجمن تبریک میگم
در مورد سوال اول آنها در اصل صفحه نیست بلکه به صورت مجازی وقتی مثلا fa/index.html در آدرس فراخوانده بشه بره صفحه index.php را لود کنه این کار برای بهتر خوانده شدن صفحات توسط جستجو گر هاست که بهش url sef یا ... میگن سیستم مامبو لرن هم با مامبو هست ولی تغییراتی در آن داده اند که دیگه یک سیستم اختصاصی شده.
به شما پیشنهاد میدم صبر کنید نسخه 4.6.4 فارسی بیاد و از آن استفاده کنید ممکنه با این نسخه 4.6.3 امکانات فارسی که در مامبولرن هست سازگار نباشد ولی اگر سایت با زبان فارسی نیست میتوانید از این نسخه استفاده کنید.
یا علی.
-
-
با عرض سلام مجدد
ضمن تشکر از جنابعالی بخاطر جواب سریع سوالات
سوال دیگر اینکه : آیا روش تبدیل php به html را که اشاره نمودید را برای ما توضیح می فرمایید؟
آیا آن نسخه که فرمودید آماده است یا اینکه چه مدت آماده می شود.و آیا قالب4.6.2 یا 4.6.3 بدرد 4.6.4 می خورد زیرا قالب 4.6.3 خیلی زیباست ؟
-
-
سلام گفتم کهhtml واقعی نیست یعنی فایلی به نام index.html اصلا وجود ندارد شما در تنظیمات کلی لینک ها بهینه را انتخاب کنید و فعال کنید و فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام بدهید آدرس های مامبو برای جستجوگر ها بهینه میشه ولی .html نمیشه برای این کار باید از کامپونت های بهینه سازی لینک ها استفاده کنید که برای مامبو هنوز free من ندیدم .
مامبو 4.6.4 زبان اصلی تا آخر این ماه میاد البته آزمایشی هم هست احتمالا تا دو ماه دیگر نسخه اصلی 4.6.4 میاد که گروه فارسیش خواهد کرد که فکر میکنم کرده نسخه آزمایشی را در مورد قالب هم برای نسخه های فارسی از قالب های زیبا استفاده میشه همچنین از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتوانید قالب های فارسی را برای هر نسخه که وجود دارد دریافت کنید.
یا علی.
-
-
با تشکر مجدد
از راهنمایی شما سپاسگذارم
در ضمن در قسمت کامپوننت ها بنده در مورد سیستم مقالات پرسیده بودم شما برای مسابقه لینک زیر را معرفی کرده بودید
mambo-extensions.com
من هرچی سرچ کردم سیستم FAQ را نتوانستم بیابم
اگر لطف کنید و لینک دانلود را بگذارید ممنون خواهم شد
و اگر هم برای سیستم خبرنامه در صفحه اول سایت نیز راهنمایی بفرمایید عالی می شود
-
-
یه simplefaq هست که حتی بنده فارسی هم کردم و در اختیار تیم قرار دادم ، اما نفهمیدم چی شد دیگه ...
-
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=12977.msg68934#msg68934 date=1208621439]
یه simplefaq هست که حتی بنده فارسی هم کردم و در اختیار تیم قرار دادم ، اما نفهمیدم چی شد دیگه ...
[/quote]
سلام دوست عزیز
این مورد رو به چه شخصی دادی ؟ به من که احیانا ندادی ؟ چون من این رو ندارم الان ؟ اگر ممکنه یکبار دیگر برای من خصوصی بفرستید
ممنون یاعلی
-
-
فکر کنم به همین آدرس میلتون ارسال کردم...
دوباره به میل جی میلتون ارسال شد.
** دو پست شما یکی شد
-
-
مرسی دریافت شد
بعد از اشکال گیری در سایت منتشر میشه با نام خودتون
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)