سلام من می خوام وقتی تو مامبو قسمت اخبار یا هر قسمتی وقتی که کلیک می کنم یه صفحه جدید باز بشه و در آنجا اخبار مورد نظر نشان بده new tab
مشه راهنمایی فرمائید

سلام من می خوام وقتی تو مامبو قسمت اخبار یا هر قسمتی وقتی که کلیک می کنم یه صفحه جدید باز بشه و در آنجا اخبار مورد نظر نشان بده new tab
مشه راهنمایی فرمائید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب این تو تنظیمات خود ماژول ها هست که در همون صفحه باز بشه یا صفحه ی جدید...
سلام دوست من من در ماژول چنین چیزی را ندیدم کدام قسمت ماژول ؟ مثلا من ادامه مطلب بزنم آن موقع new tab ایجاد کنه یا در قسمت آخرین اخبار بزنم یه صفحه جدید ایجاد کنه در آن نشان بده
منظورتون این هست که فقط یک خبر رو در چیزی شبیه به popup باز کنه ؟؟
نه همشون درpopup باز کنه همان new tab
خب می تونید targert="_blank " بدید تا صفحات بعد از کلیک کردن در تب جدید باز بشه باید کامپوننت و یا ماژول مربوطه رو باز کنید و جایی که مروبط به این لینک میشه رو اون تارگت رو بزنی
من می خوام همیشه این طوری بشه کجای ماژول باز کنم ؟ کدها رو شما می گی یا از مدیریت مامبو
سلام
کد زیر را ببینید :
یا علیکد:<a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target="_blank">test</a>
میشه دقیقا بفرمایید این کد باید کجای کدام فایل ماژول قرار بگیره؟
سلام.خوب بستگی داره شما کدام ماژول را بخوای به این صورت در بیاری. فکر نکنم فایلی وجود داشته باشه که با تغییر در اون این امکان به صورت کلی بوجود بیاد.هر ماژولی هم کدهاش فرق می کنه و نمی شه گفت به طور کلی مثلا خط Nام را تغییر بدید
هر ماژول باید جداگانه بررسی بشه.
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ـــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)