-
نحوه ی قرار دادن تصویر در کنار مطالب؟
میخواستم ببینم چطور میشه یه تصویر در کنار مطالب قرار داد؟ آیا با ماژول و یا کامپوننت خاصی میشه این کار رو انجام داد؟
در خود editor یه آیکون هست که تصویر قرار میدهد(FCK editor) اما گفته شده که یه فولدر با نام user files در روت وب سرور بسازید تا کار کند در صورتی که اصلا وب سرور اجازه نمیدهد که در روت آن فایلی درست و آپلود کنی؟!نهایتا در روتی که خود مامبو در آن ریخته شده میتوان این کار را کرد که بازهم این نمیتوان تصویر قرار داد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-20-2008 12:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ی قرار دادن تصویر در کنار مطالب؟
سلام
منظور شما از (نحوه ی قرار دادن تصویر در کنار مطالب؟ ) دقیقا چیه .
تو خود مامبو این امکان هست که ! شما وقتی میخواین مطلب جدیدی وارد کنید . توی تگ تصاویر میتونید این کار رو انجام بدید .
-
-
نحوه ی کار با mosimage و lightbox در قرار دادن تصاویر در کنار یک مطلب چگونه است؟
-
-
در این مورد لطفا جستجو کنید دوست من
بارها نوشتیم
کافیه که عکس رو که آپلود کردید ابتدا وفتی دارید متن رو وارد می کنید در تب تصاویر تصویر رو انتخاب کنید و اضافه کنید به محتوا و سپس در بین محتوا علامت I و یا همون mosimage رو بزنید و بنویسید
از مامبوتی که جدیدا هم استفاده کنید خود به خود عکس ها افکت خواهند گرفت
موفق باشید
-
-
من الان light box رو نصب کردم و mosimage رو از قسمت مامبوتها غیر فعال کردم . و لی برای lightboxقسمت جدیدی اضافه نشده?
-
-
[quote author=مجید link=topic=13013.msg69159#msg69159 date=1208805105]
در این مورد لطفا جستجو کنید دوست من
بارها نوشتیم
کافیه که عکس رو که آپلود کردید ابتدا وفتی دارید متن رو وارد می کنید در تب تصاویر تصویر رو انتخاب کنید و اضافه کنید به محتوا و سپس در بین محتوا علامت I و یا همون mosimage رو بزنید و بنویسید
از مامبوتی که جدیدا هم استفاده کنید خود به خود عکس ها افکت خواهند گرفت
موفق باشید
[/quote]
سلام
شما این مطلب رو مطالعه کردید ؟
کاملا گویاست !
برای لایت باکس لینک یا لوگو یا منو یا ......... اضافه نمیشه ...
تنها با استفاده از قابلیتی که در ادیتور هست تصاویر رو اضافه میکنید . به صورت automatic این قابلیت روی تصویر اضافه میشه ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)