مرصی دوستان ! من بهشون ایمیل کردم و یه کپیشا هم اینجا میزارم شاید کسی دیگهای هم بهش نیاز داشته باشه !
دوستان عزیز سلام،
از زحماتتون خیلی متشکرم... من به کمک شما نیاز داشتم و اگه بتونید بهم کمک کنید خیلی متشکر میشم !... من دارم یه سایت روزنامهای دیزاین میکنم که از مامبو استفاده کردم ! ولی مامبو این قابلیت را نداره و دوستان گفتند که اگه به شما ایمیل کنم ، شما لطف میکنید یه کامپۆننت باسه این کار من درست میکنید.... نیازهای من بدینگونه است
من به یك کومپوننت لازم دارم که بتونه مقالهها را بصورت Category و با نویسندهها ش مرتیط کنه یعنی:
کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) باشه.
1- مقالهها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقالهها باید یک نویسنده هم داشته باشند.
2- کتگوریها میتونند به نوعی باشند که بشه زیادشون کنیم . نویسندهها هم همینطور.....
3- باید بتونیم مقالهها را با هم كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگه كلیك روی یك نویسندهای كردم بتونم تمام مقالههاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم همهی مقالههای همه نویسندهها برای اون كتگوری نشون داده بشه.
4- صفحه اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینهای از مقاله ... نشون بده. و در پایین continue داشته باشیم که بتونند مقالههای یک یا 2 هفته را ببینند !
از کمکتون بینهایت تشکر !

علاقه مندی ها (Bookmarks)