مرصی دوستان ! من بهشون ایمیل کردم و یه کپیشا هم اینجا میزارم شاید کسی دیگه‌ای هم بهش نیاز داشته باشه !

دوستان عزیز سلام،

از زحماتتون خیلی متشکرم... من به کمک شما نیاز داشتم و اگه بتونید بهم کمک کنید خیلی متشکر میشم !... من دارم یه سایت روزنامه‌ای دیزاین میکنم که از مامبو استفاده کردم ! ولی مامبو این قابلیت را نداره و دوستان گفتند که اگه به‌ شما ایمیل کنم ، شما لطف میکنید یه کامپۆننت باسه این کار من درست میکنید.... نیازهای من بدینگونه‌ است

من به یك کومپوننت لازم دارم که بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتیط کنه یعنی:
کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) باشه.

1- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند.

2- کتگوریها میتونند به نوعی باشند که بشه زیادشون کنیم . نویسنده‌ها هم همینطور.....

3- باید بتونیم مقاله‌ها را با هم كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگه كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری نشون داده بشه.

4- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده. و در پایین continue داشته باشیم که بتونند مقاله‌های یک یا 2 هفته را ببینند !

از کمکتون بینهایت تشکر !