[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سایت جالبی درست کردن
از امکانات خوب استفاده کردن اما قالبشون مشکلاتی داره که اگر درستش کنن خیلی جالبتر میشه .
به امید موفقیت بیشتر
یا علی
با سلام.
در کل سایت نسبتا خوبی هست و همون جور که آقا محسن گفتند یه کم بیشتر روش کار کنید بهتر هم می شه ، اما یه نکته:
یه سورس از صفحه اول بگیرین ، از اون جایی که اکثر قسمت های سایت با استفاده از تکنولوژی ای جاکس و اسکریپت هست ، یکم نسبت به سرچ انجین ها کم لطفی داره ( در اصل اون ها نسبت به این سایت کم لطفی دارند ) اصولا ajax سایت رو زیبا و interactive تر می کنه اما خوب با الگوریتم های موجود سرچ انجین ها یکم دست افراد رو برای استفاده می بنده. که در کل بایستی یه trade off بین سرچ انجین و این مورد داشته باشید...
فقط اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدید که هر کدوم از این موارد چه ماژول و یا مامبوت و یا احیانا کامپوننتی هست :
امکان expand کردن ماژول ها با دکمه + ، مورد هایی که وسط صفحه متن رو در اون ها قرار دادید (تورهای مسافرتی و ... ) ، اگهی تبلیغاتی
اما مشکلات :
- منوی بالایی سایت نیاز به یکی دو تا space داره ، خیلی به هم چسبیده هست.
- سایت با این نوع طراحی به هدر نیاز داره که فاقد اون هست.
- sef غیر فعال
- پوشه ادمین پسورد نداره
رو طراحی اصولا نظر نمی دم چون یه جورایی صلیغه ای می شه ، چون خیلی اصول باید رعایت بشه تا یه طراحی خوب از آب در بیاد اما معمولا ما ها صلیغه ای کار می کنیم.
از کجا میشه فهمید که یه سایت از مامبو استفاده کرده ؟ مثلا تو همین سایت از کجا میشه متوجه شد ؟
سلام دوست عزیز ، از سورس مشخصه و همین طور از قسمت ادمین اگر پسورد نگذاشته باشند دقیقا ورژن رو هم می شه متوجه شد...
دوستان اشتباه نکنین یه وقت، من اون سایت رو درست نکردم اما امروز تو یکی از سرچ هایی که کرده بودم اتفاقی به این سایت رسیدم و وقتی دیدم با مامبو به این شکل حرفه ای و زیبا کار کردند به هیجان اومدم و حیفم اومد که بچه های مامبولرن رو از دیدن این سایت خوب محروم کنم به خاطر همین تو این بخش معرفی کردمش.
در خصوص برخی از امکانات بکار رفته نظیر تورهای مسافرتی و نوع تبلیغات استفاده شده شخصا زیاد اطلاعاتی ندارم که آیا بصورت free قابل دانلود هست یا کامرشا هستند، شاید هم اون کامپونت یا ماژول ها رو خودشون نوشته باشند. اما الان که سرچ کردم کامپوننت تقویم تاریخی (Today In History Component ) که در این سایت ازش استفاده شده بود رو پیدا کردم و این هم لینک دانلودش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فقط برای دانلود باید عضو سایت بشید.
اما در هر صورت این سایت نسبت به سایت های مامبویی که تا به حال دیده بودم بسیار متفاوت تر بود و به قول محسن جان امکانات خوب استفاده کردن و در هر صورت قدرت مامبو رو نشون میده که با کمی تلاش ، نو آوری و خلاقیت چه کارها که نمیشه با اون انجام داد.
موفق باشید
ا پس ما دو ساعت سرکار بودیم
در هر صورت قشنگه
علاقه مندی ها (Bookmarks)