سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: صفحه سفید است

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

صفحه سفید است

سلام. من یه مشکل دارم که ازاولی که مامبو رو نصب کردم این بود. نمیدونم ایراد از هاستینگ است یا ایراد ارمامبو است.
    مشکل اینه که گاهی وقتا صفحات مامبو رو سفید نشون میده و درپایین status bar صفحه کلمه Done نوشته میشه. بعد که این صفحه رو رفرش میکنم گاهی اوکی میشه و گاهی هم بعد ازچند بار رفرش شدن و مثلا چند ثانیه یا یکی دو دقیقه گذشتن اوکی میشه. ضمنا وقتی این اتفاق رخ میده این اتفاق همزمان هم در قسمت administrator رخ میده و هم در صفحات سایت. ضمنا درزمانی که این اتفاق رخ میده وقتی که من در یک صفحه html از سایتم میرم می بینم که صفحات اچ تی ام ال خوب دیده میشن و مشکلی نداره. اتفاقا من چند سایت دیگه هم دارم که همگی روی یک هاست پارک شده اند و وقتی همان لحظه به اون بقیه هم سرمیزنم می ببینم که صفحات مامبویی اون سایت ها نیز همین حالت میشه. ( کاملا مطمئن نیستم ولی فکرکنم همینطوری میشد) .
    حالا مشکل از هاست است که درصفحاتی که به بانک اطلاعاتی mysql وصل هستند گاهی اختلال در دیتابیس سرور رخ میده و نمیشه که اون صفحات رو نشون بده؟ یا اینکه ایراد درتنظیمات مامبو است؟ به سرور هم ایمیل زدم ولی جواب ندادن بهم.
    متشکرم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

پاسخ : صفحه سفید است

خب تقریبا همه ی این ها که سوال کردید می تونه مشکل باشه

پیشنهاد دیگه دارم در انجمن صفحه سفید رو جستجو کنید و تمام تاپیک ها رو بررسی کنید خودتون متوجه میشد دلایل چی هستن و راه حل آنها چیست

خیلی ممنون

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : صفحه سفید است

ُسلام

با توضیحاتی که دادید به نظر میاد مشکل از سمت سرور هست . این موضوع رو بهتره با پشتیبانی سرور در میون بذارید ...

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)