-
تغییر زبان انجمن
با سلام و خسته نباشید
من در حال راه اندازی سایتی بامامبو به سه زبان مختلف هستم . برای این منظور کامپونت مخصوص مامبو رادانلود و نصب کردم و در حال تغییر زبان ماژولها و .. هستم . فقط یک سوال برای اینکه انجمنها هم به سه زبان تبدیل بشه باید چیکار کنم یعنی چطوری می تونم انجمن رو به این شکل در بیارم و به مامبو اضافه کنم
باتشکر
Hosseini
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2008 11:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر زبان انجمن
سلام
برای این کار نیاز هست شما هر سه زبان مورد نظر و قالب های مربوطه رو نصب کنید
بعد از این کار میتونید برای این یوزر های این امکان رو بذارید که از قسمت Profile زبان سایت رو برای خودشون ست کنند .
یا علی
-
-
با سلام
ممنون دوست عزیز من هر سه زبان را نصب کردم و همچنین قالب اونها را حالا یک سوال من می خوام زمانی که افراد زبان مامبو را به انگلیسی تعریف می کنن کل مامبو و انجمن ها همه زبانشون عوض بشه و کاری با پروفایل نداشته باشند آیا همچین امکانی هست ؟
باتشکر
این را هم بگم من تمام تایپ ها و .... را نیز به انگلیسی دارم ترجمه می کنم و کلا یه سایت انگلیسی و عربی می خوام
باتشکر
** دو پست شمایکی شد
-
-
سلام
قطعا هیچ کاری نشد نداره ...
اما این مورد رو تست نکردم که اگر آیا Nokkeaw با SMF همخوانی داره یا نه ...
اگر داشته باشه که مشکل حله ... در غیر اینصورت باید یه مقدار کد ها رو تغییر داد ...
یا علی
-
-
خوب چطوری می شه فهمید این امکان داره یا نه ؟
باتشکر
-
-
سازگاری نداره و شما باید کدها را تغییر بدید
-
-
ممنون نوید جان می شه راهنمایی کنید چه کد هایی رو باید تغییر بدم و چطوری می تونم این کار را انجام بدم
باتشکر
-
-
و یک سوال دیگه من اگه بخوام سه انجمن رو به سه زبان داشته باشم وقتی من می یام و مثلا انجمنی رو به فارسی می نویسم چطوری می تونم همونو انگلیسی کنم یعنی وقتی که من زبان رو انگلیسی می کنم خوب تغییری در زبان نمی کنه و فقط جاها و یه سری موضوعات عوض می شه همین
باتشکر
-
-
سلام 
فکر میکنم باید با info تماس بگیرید 
یا علی علیه السلام
-
-
با سلام
دوست عزیز به هم به اینفو و هم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایمیل زدم ولی هیچ کدوم پاسخ ندادند . چرا ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)