-
مشکل با تگ marquee
سلام دوستان
من با استفاده از fort page تگ marquee رو نوشتم وقتی که اجراش میکردم متن هم در فایرفاکس و هم در IE درست حرکت می کرد. بعد توی مامبو یه ماژول جدید ساختم و کد html اونو توی ماژول قرار دادم. حالا فقط توی فایرفاکس خوب کار میکنه و توی IE اصلا نشون داده نمیشه. حالا میخواستم ببینم که باید چیکار کنم؟ خواستم از جاوا اسکریپت هم استفاده کنم ولی هیچ کدوم از کد هایی که پیدا کردم از چپ به راست نبود. خودمم هر کاری کردم نتونستم ادیت کنم. اگه کدی هم سراغ دارین لطفا بدید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2008 06:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با تگ marquee
سلام
الان دوباره برو تو اون ماژولی که ساختی... ببین کد Html که میده بهت چیه؟ دقیقا همونیه که ساخته بودی؟ یا تغییری کرده
یا علی علیه السلام
-
-
به خاطر اینکه ادیتور کد رو تغییر میداد من از تنظیمات کلی اونو غیر فعال کردم و بعد کد رو ذخیره کردم. یعنی الان کد هیچ تغییری نکرده.
-
-
سلام
کد رو میتونی بگذاری اینجا؟
یا علی علیه السلام
-
-
بفرمایید:
کد:
<marquee direction="right" scrollamount="2" scrolldelay="40" style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma" height="0">irpcn</marquee>
من با یه سری تغییرات توی کد جاوا اسکریپتی که داشتم بلاخره جهت حرکت متن رو از چپ به راست کردم ولی این دفعه حالا با firefox مشکل داره. یعنی وقتی سایت با fire fox بالا میاد سرعت حرکت متن خیلی کمه و باعث میشه که cpu usage تا 100 درصد پر بشه. ولی توی ie مشکلی نداره و خوب کار میکنه. یه کد جاوا اسکریپت دیگه رو هم تست کردم دیدم اونم همین مشکل رو با firefox داره. من نمیدونم این سایت های دیگه پس چیکار میکنن؟
لطفا کمک کنید خواهشا.
-
-
سلام مجدد
من مشکلم با این جاوااسکریپت حل نشد و تنها راحی به به نظرم رسید اینه که در اون قسمتی که میخوام متن حرکت کنه از فریم استاده کنم. یعنی به وسیله یه ماژول فریم رو در اون قسمت قرار بدم. حالا به نظر شما اینکار رو رتبه سایت تو موتور های جستجو تاثیر منفی داره؟ ( البته 2 روز بیشتر نیمخوام تو سایت بمونه)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)