-
نرم افزار پستیبان گیر از دیتابیس انجمن ( فروم )
هر چند این موضوع ارتباط اصی با SMF را ندارد و شما می توانید از این ابزار برای هر پورتالی بکار ببرید ، اما با اینحال چون برای سایتهای SMF هم بسیار مفید
است اینجا این برنامه بسیار عالی را معرفی می کنم . :P
این برنامه از دیتابیس شما پشتیبان تهیه می کند .
اسم برنامه : PhpMyBackupPro
سایت اصلی برای دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این برنامه قادر است از دیتابیس فروم شما نسخه پشتیبان تهیه کند . ( یونیکد و زبان فارسی هم پشتیبانی می کند )
روش پشتیبان گیری آن هم ، هم می تونه در شاخه ای از هاستتان پشتیبان را تهیه کند ، هم ایمیل کند و یا حتی با ftp روی سرور دیگری بریزد .
من همیشه از دو حالت ایمیل و ftp استفاده می کنم و از دیتابیس های مهم را به خودم ایمیل می کنم و یا می فرستم روی سرور دیگر .
ایمیل هایی همچون Gmail که حجم صندوق آنها بسیار بالاست ، فضایی مناسبی برای نگهداری بک آپ دیتابیس های شماست !
محیط برنامه آنقدر ساده است که نیاز به آموزش ندارد ..!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2008 10:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نرم افزار پستیبان گیر از دیتابیس انجمن ( فروم )
سلام.بسیار عالیه.خیلی ممنون. 
قبلا در این رابطه در انجمن صحبت های زیادی شد بود ولی فکر کنم این یکی از همش بهتره. 
پایان مشکلات بکاپ گیری دیتابیس های حجیم 
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
-
-
ببخشید راه استفاده از اون رو هم می شه شرح بدهید.
اون رو کجا باید نصب کنیم
فایل اجرائیش چیه؟
-
-
باز هم ببخشید :
2.) Open the file definitions.php in an editor and change the line 28 and 29 to the paths you moved the global_conf.php and the directory export to.
These paths must be relative to the file definitions.php. (E.g. ../files/global_conf.php but NOT c:/files/global_conf.php)
3.) Set the rights of the directory export and the file global_conf.php to 0777 (read, write and execute for all).
(E.g. execute 'chmod 0777 global_conf.php' in a bash session or use the Windows command prompt function)
Now you are (nearly) ready to use phpMyBackupPro
یعنی چی؟ میشه توضیح بدهید.
-
-
میدونید مشکل من اینه path درست را نمی پذیرد
Could not save backup of database data base name in 'backup'
من آدرس را دادم مثلا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)