-
یک Error خفن
سلام . دوستان من چند باز نسخه قبلو به راحتی نصب و اجرا کردم الان این نسخه فارسی رو که نصب می کنم نصب می شه ها ولی وارد بخش مدیریت نمیشه وارد سایت میشه
این error رو میده
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in
c:\wamp\www\mambov4.5.3h_farsi_pro\language\admin_ farsi.php on line 766
اساتید ممنون میشم به این سوال هم پاسخ بدید :
از آخرین نسخه و فارسی و از wamp استفاده می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-22-2006 06:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: یک Error خفن
سلام دوست من
ابتدا بهتون خوش آمد میگم و در همین ابتدا از شما خواهش میکنم قوانین انجمن را مرور کنید تا انشالله دچار مشکل نشید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه دقیقا این نسخه مامبو رو از کجا دانلود کردید ؟! چون مامبو های منتشر شده توسط مامبولرن adminLanguage ندارند !!!
در حال حاضر آخرین نسخه مامبو 4.5.4 هست ...
یاعلی
-
-
ممنون از شما .قوانین رو هم مطالعه کردم
این نسخه که ورژن اون هم تو error مشخه رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم اینم لینکش
Link: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل کجاست چرا وارد قسمت admin نمیشه؟
پیشا پیش ممنون
راستی اینم توضیحاتش که در خود سایت است
مامبو فارسی حرفه ای - نسخه 4.5.3 - کاملا فارسی
توضیحات این نسخه با تمامی نسخه های قبلی فرق داشته و تمامی مشکلات نسخه های قبلی را در آخرین بازبینی در این نسخه بر طرف کرده ایم .
از جمله این تغییرات می توان به موارد زیر اشاده کرد:
حل مشکل ویرایش مطالب و به هم ریختن تاریخ نگارش ( این مشکل همچنان در مامبو 4.5.3 انگلیسی موجود است )
حل مشکل ویرایش ماژولها و مامبوتها ( این مشکل همچنان در مامبو 4.5.3 انگلیسی موجود است )
تاریخ شمسی در همه بخشها
فارسی شدن کامل بخش کاربری
قرار گرفتن ویرایشگر فارسی به صورت پیشفرض
انجام تمامی به روز رسانی های امنیتی
قالب زیبا برای بخش مدیریت
این نسخه به صورت چند زبانه منتشر شده است
-
-
مشکل پیدا شد 
در حال حاضر مامبولرن سایت و نماینده رسمی مامبو در ایران هست . شما میتونید آخرین نسخه مامبو رو از سایت مامبولرن دریافت کنید . متاسفانه سایت joomla . ir از تیم مامبو اخراج شد و در حال حاضر پشتیبان مامبو نیست .
مامبو موجود در اون سایت مشکلات فراوانی داره که شما تنها به یک مورد از اونها بر خوردید . علاوه بر اون نسخ منتشر شده توسط تیم مذکور آپگرید نشدند و از نظر امنیتی هم مشکل دارند .
توضیحاتی هم که این سایت نوشته دقیقا COPY PASTE مطالب سایت مامبولرن هست .
شما برای حل مشکلتون مامبو رو از سایت مامبولرن دریافت کنید .
یا علی
-
-
سلام
آقا منم اين مشكلاتو داشتم چون همين مامبو رو از سايت joomla.ir دانلود كرده بودم و تا يك ماه فكر مي كردم اين مامبو براي آقاي فيروزمندان ايناست بعد كه به ايشون در مورد تبليغات پيشفرض اين مامبو گفتم ايشون گفتن كه اين مامبو براي ايشون نيست
شما اون مامبو رو پاك كن و مامبوي مامبولرن رو دانلود و نصب كن چون اولا مشكلاتش رفع شده اگرم مشكلي داشته باشه پشتيباني مامبو لرن غوغاست شما اگر با مامبوي فعلي كار كني سوالاتو تو انجمن جوملا بايد بپرسي كه تا دوماهم جواب نمي دن راستي در ضمن به توضيحات مامبوي فعليت دقت نكن انقدر مشكل داره كه نگو و نپرس
يا علي
-
-
دوست تازه وارد با سلام؛
نه تنها بعنوان یک پيشنهاد بلکه بعنوان یک درخواست بهتون میگم که هیچ وقتی هيچ فایل و برنامه مرتبط با مامبو رو از جای دیگه ای دریافت نکنید چون امکان مشکل دار بودنش زیاده و متاسفانه ما هم کار زیادی از دستمون تو این زمینه ساخته نیست. مشکلی که شما بهش بر خوردین تازه یک نمونه مشکل کاربری بوده وای به حال روزی که بخواین درگیر مشکلات امنیتی بشین.
برای حل مشکلتون مامبو رو یک دور دیگه و از سایت مامبولرن دانلود و نصب کنید.
-
-
دوستان ممنون از توضیحاتتون
کاملا متوجه شدم که چه مار کنم
ولی از admin محترم یه سوال داشتم مامبو لرن در نظر داره که نسخه کاملا فارسی بیرون بده (بخش مدیریت کاملا فارسی)
و یه سوال دیگه هم داشتم تو تاپیکا خوندم که نسخه فارسی شده این انجمن تو جای دیگه پیدا نمیشه و نسخه انگلیسی آن در سایت رسمی مامبو هست می خواستم ببینم امکانش هست که نسخه فارسی شده این انجمن ها رو در اختیار عموم قرار بدید
-
-
با عرض سلام .
1.دوست عزیز بخش مدیریت مامبوی این سایت کاملاً فارسه ! من منظور شما رو نفهمیدم !
2.نسخه فارسی شده این انجمن تو سایت قابل دانلوده ! من خودم دانلود کردم
-
-
شرمنده روحیه ورزشکاری دوستان! ولی اینجا مگه انجمن پشتیبانی مامبو نیست تا اونجا که من میدونم SMF خودش تالار جدا داره.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)