با سلام
من کامپونت SOBI2 را نصب کردم نقط یک سوال داشتم چطوری می تونم این کامپونت را مانند مامبودیگ به صورت یک سایت مجزا تبدیل کنم ؟
باتشکر
Hosseini

با سلام
من کامپونت SOBI2 را نصب کردم نقط یک سوال داشتم چطوری می تونم این کامپونت را مانند مامبودیگ به صورت یک سایت مجزا تبدیل کنم ؟
باتشکر
Hosseini
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
قاعدتا باید مامبو دیگ یه مامبو جدا از سایت مامبولرن باشه که SOBI2 هم روش نصبه!!
ممنون دوست عزیز ولی من می خوام بدونم چطوری آدرس این کامپونت رو مساوی با آدرس سایت قرار بدم و یه مسئله دیگه من زمانی که این کامپونت رو نصب می کنم بدون مشکل نصب می شه ولی در مدیریتش که می رم با ارورهای زیر روبرو می شم
Notice: Undefined variable: indextype in /home/learnqur/public_html/includes/sef.php on line 406
Notice: Constant _SOBI2_ already defined in /home/learnqur/public_html/administrator/components/com_sobi2/admin.sobi2.php on line 22
There are several changes since the number of sub categories and entries has been recounted. It is maybe necessary to recount them again
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 112300 bytes) in /home/learnqur/public_html/components/com_sobi2/config.class.php on line 1358
من از مامبو 4.6.2 و از ورژن SOBI2 RC 2.8.6 این کامپونت استفاده می کنم
با تشکر
Hosseini
گفتم که شما باید یه مامبو دیگه نصب کنید و این کامپوننت رو روی اون مامبو نصب کنید...
ورژن غیر از RC نداره؟! stable منظورمه؟!
نه دوست عزیز ورژن دیگه ای نداره همه اونها rc هستند
باتشکر
سلام
برای اینکه این کامپوننت صفحه اصلی قرار بگیره تنها کافیه وارد مدیریت مامبو بشید . >> منوها >> منو اصلی
حالا در این صفحه به کامپوننت SOBI لینک بدید و اون رو به بالاترین موقعیت ممکن انتقال بدید . یعنی اولین لینک میبایست لینک این کامپوننت باشه .
بدین ترتیب index سایت شما این کامپوننت خواهد بود
یا علی
ممنون دوست عزیز
فقط یک سوال این ارور ها را به چه نحوی می تونم درست کنم ؟
باتشکر
باسلام
از دوستان کسی نمی دونست این ارور ها از چیه و چطور می شه درستشون کرد ؟
باتشکر
من هم همین مشکل را داشتم
با استفاده از فرانت پیچ فایلهای مربوطه را باز کن و روی خطوطی که ارور دارد در ابتدای آن یک # بزار
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چی شد!؟!!!!
یه روش ساده حذف notice و warning :
error_reporting(0);
اما من که به شخصه پیشنهاد نمی کنم هیچ وقت این کار رو بکنید ، سعی کنید مشکل رو برطرف کنید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)