-
پاسخ : تعويض لوگوي قالب ja sabina
با سلام دوباره
آقا من كد ها را به همون هايي كه شما فرمودي تغيير دادم ولي باز هم در IE مشكلات ديگري پديدار شد
هم فونت كل سايت بزرگ شده وهم منوهاي بالاي سايت با بنر تداخل داره البته ديگه بنر با صفحه اصلي تداخل ندارد
ممنون مي شوم بار ديگر مرا راهنمايي كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2008 03:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.شم کد زیر را در قسمت هدر index کپی کن انشاءالله که دیگه حل می شه:
کد:
<!-- BEGIN: HEADER -->
<table width="756" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" style="padding-top:5px;">
<tr>
<td width="756" height="110" align="center" valign="top" dir="rtl">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="756" height="110" align="center" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash"></embed>
</td>
</tr>
</table>
<!-- END: HEADER -->
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــــلی
-
-
اقا دست شما درد نكنه 
يكي از بزرگترين مشكلات من حل شد ! ;D
-
-
سلام. خواهش می کنم. من هم با خوشحالی شما خوشحال می شم.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
-
-
سلام. البته دوست عزیز اون طوری که من توی سایت شما دیدم لوگوی سایتتون با بالای سایت کلی فاصله داره و یه فضای خالی افتاده. اگر این مشکل ناخواسته بوده و می خواهید برطرفش کنید باید اون قسمت از کد را که در زیر با رنگ قرمز مشخص شده و شما باید قبل از گذاشتن کد جدید آن را پاک می کردید ، حذف کنید:
<div id="ja-headerwrap">
<div id="ja-header" class="clearfix">
<h1>
</h1>
</div>
</div>
<table width="756" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" style="padding-top:5px;">
<tr>
<td width="756" height="110" align="center" valign="top" dir="rtl">
<embed src="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="756" height="110" align="center" quality="high" pluginspage="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash"></embed>
</td>
</tr>
</table>
یا علی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=13271.msg70282#msg70282 date=1209887469]
سلام. خوب اگه فقط عکس لوگو را می خوای تغییر بدی بدون تغییر خواصی که الان داره یه عکس جدید با همون اندازه با فتوشاپ یا کورل یا هرچیز دیگه بساز و بعد اون را با نام logo.png ذخیره کن و بعد توی فولدر templates\ja_sabina\images جایگزین عکسی که با همین نام هست بکن. (البته یادت باشه که عکس logo.png در قالب ja_sabina همون عکس کوچکیه که در سمت چپ قالب اون گوشه بالا قرار داره و روش نوشته developed by mambo learn) اگه هم اون عکس بزرگه منظورته که زیر منوی بالای سایت هست باید همن کار ها را که گفتم بکنی و فقط عکس را با نام mainheadbg.jpg ذخیره کن و جایگزین عکسی با همین نام در فولدر مذکور کن.
بعدش هم این عکس عوض میشه ولی ممکنه توی cache سایتت یا حتی ISP ذخیره شده باشه . یه مدت دیگه که سربزنی اونم عوض شده.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
[/quote]
سلام
اگر بخوام بجای تصویر لوگو یک هدر فلش در اون قسمت از قالب جایگزین کنم باید چطوری عمل کنم؟
در همین قالب
مرسی
-
-
سلام.خوبی؟ای جان. خیلی خیلی به انجمن خوش اومدی 
براب این کار اول برو توی فولدر قالب و بعد برو به فولدر CSS و بعد فایل layout.css را باز کن و کد زیر را از اون حذف کن :
کد:
#ja-mainheadwrap {
width: 769px;
background: #ACE01C url(../images/mainheadbg.jpg) no-repeat top left; direction:rtl;
height:125px
}
حالا ذخیرش کن.
بعدش برگرد به فولدر قالب و فایل index.php را باز کن و کد زیر را در اون پیدا کن :
کد:
<div id="ja-mainheadwrap">
حالا این کد را جایگزینش کن :
کد:
<div id="ja-mainheadwrap" valign="middle" style="width: 769px; height:125px"><embed src="آدرس فایل فلش" width="756" height="110" align="center" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash"></embed>
به همین سادگی 
موفق باشی
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)