-
پاسخ : ماژول راهنمایی برای راه اندازی سایت فروش هاست و د
[quote author=mr_aliagha link=topic=13292.msg70508#msg70508 date=1210004846]
یه سرچ زدم برا جوملا 1.0.x هست ، احتمالا با مامبو هم نباید مشکلی داشته باشه ، خودتون نصب کنید خبرشو همین جا بگید ،
دو تا هست ، یکیش پولیه ، یکیش رایگان :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط من قالب های آماده مال هاستینگ رو که نگاه کردم ،به نظر میاد کامپوننت نیست و با یه محتوای استاتیک ساده این کار رو انجام دادند...
به هر حال کامپوننت ها رو بررسی کنید ، نتیجه رو همین جا اعلام کنید .
برا whois هم رایگان هست :
ای جاکس هم هست
( شرمنده آقا حسین
کار و کاسبی کساد شد ! )
[/quote]
مرسی
کامپوننت com_webhosting_1[1].1RC6 رو دانلود کردم ولی تو نصبش با یه سری مشکلات برخورد کردم ، که اونم فکر کنم بدلیل کم تجربگی من تو این زمینه باشه !!!
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم رفتم ولی لینک دان نداشت و احتمالا برای این بود که بایستی ثبتنام کنم ، ثبت نام کردم ولی ایمیل فعالسازی اکانت برام نفرستاد !!!
اگه امکان داره کامپوننت com_webhosting_1[1].1RC6 رو خود شما چون آشنایی کامل و بیشتر از من داری یه تست بزن تا ببینم مشکل از کجاست
باز هم مرسی از لطفت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2008 06:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)