سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: latency !

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

latency !

سلام به دوستان عزیز در تیم ارزشمند مامبولرن ...

دوستان تاخیر در پاسخ گویی یکم بالا نرفته ؟ ( تاپیک خودم هم بگذاریم کنار تاپیک های دیگه هم همین طوریه ) معمولا تیم پشتیبانی از یک اسکریپت تا محصول که به صورت جدی مثل شما کار میکنه تاخیر پایین تری دارند ! :-\ این یکی از فاکتور های اصلی امتیاز دهی کاربران به یک تیم پشتیبانی هست .

ممنون
    شهریار

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : latency !

ُسلام

ممنون از لطف شما .

تاخیر زیادی پیش نیومده چرا که تیم فعالیت خود رو در بخش های دیگه متمرکز کرده و جوابگویی در انجمن را بیشتر بر دوش کاربران فعال گذاشته کما اینکه همیشه مدیران در انجمن حضور دارند و به سوالها پاسخ میدهند .

شاید منظور شما از تاخیر این باشه :
    قبلا جواب تاپیک ها شاید در کمتر از 5 دقیقه داده میشد اما الان چند ساعت !

البته علتش بالا رفتن انتظار کاربران و عدم همکاری موثر این کاربران عزیز هست !

یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

احتمالا دارن رو 4.6.4 کار می کنند صداشو در نمیارن :P

[quote author=فیروزمندان link=topic=13409.msg70932#msg70932 date=1210416289]
    ُسلام

ممنون از لطف شما .

تاخیر زیادی پیش نیومده چرا که تیم فعالیت خود رو در بخش های دیگه متمرکز کرده و جوابگویی در انجمن را بیشتر بر دوش کاربران فعال گذاشته کما اینکه همیشه مدیران در انجمن حضور دارند و به سوالها پاسخ میدهند .

شاید منظور شما از تاخیر این باشه :
    قبلا جواب تاپیک ها شاید در کمتر از 5 دقیقه داده میشد اما الان چند ساعت !

البته علتش بالا رفتن انتظار کاربران و عدم همکاری موثر این کاربران عزیز هست !

یا علی
    [/quote]

محسن جان اول از همه سلام ، خوبین ؟

ببینید در مورد آنلاین بودن که نگاه کنید : کاربرانی که در 1200 دقیقه اخیر فعال بودند ! شما زمانی میتونید این موضوع را مطرح کنید که روی 15 دقیقه برای مثال این مقدار تنظیم شده باشه !

الان از چند ساعت هم اکثرا میگذره و میشه گفت چند روز عبارت درست تری هست !

محسن جات شما صد برابر توی ساپورت از من تجربه بالا تری دارید پس حتما میدونید پشتیبانی از یک اسکریپت برای مثال نمیشه پاسخ گویی را به عهده کاربران گذاشت و تیم مثلا تمرکز کنه روی Develop بلکه تیم باید بخش بندی داشته باشه و منظم به همه کار ها برسه . جواب دادن کاربران درسته باید باشه اما مستحب نیست و شما نمیتونید بنای پشتیبانی را جواب کاربران بگذارید برای مثال باید بگذارید تا 2 ساعت کاربران جواب بدند اگه دیر تر شد تیم مدیریت که کیفیت پشتیبانی نیاد پایین نه اینکه مثلا دو روز بگذره بعد یکی بیاد ببینه اگه کاربری جواب نداده تازه شروع به جواب دادن کنه و دیر جواب دادن ممکنه به صورت دوره ای باعث فعالیت کاربران بشه اما بعد از مدتی وقتی کاربران پاسخشون اصلا داده نشه نمیاند که بخواند پاسخ بدند ! بهتره از سیاست بهتری برای این کار استفاده بشه ( البته نظر بنده هست )

در مورد توقع این حرف را کاملا قبول دارم ! توقع کاربر هیچگاه کم نمیشه و فقط افزایش پیدا میکنه و جالب تر اینکه یوزر مثل شیر یک طرفه میمونه و فقط در خواست داره کمک نمی کنه اینا همه درسته ! اما باز هم این ها نمیتونه به هیچ وجه دلیل قانع کننده ای برای پشتیبانی باشه چراکه دقت کرده باشید اکثر تیم های پشتیبان میتونند وقتی دو تا کاربر سوال می کنند پاسخ بدند هنر تیم اونجاست که وقتی 100 تا سوال میکنند هم بتونند همون طور پاسخ بدند ( خیلی سخته اما بازم میزان کم شدندش کم و بیش داره ولی پشتیبانی اینجا یکم پشتش باد خورده ! )

کاربران راه های بهتری هست که میتونند کمک کنند و کمتر یک طرفه باشند ( دقت کنید کمتر چون تهش کاربر بیشترش یک طرفه هست ) اما اینکه چون اون ها توقع زیاد دارند و کار یک طرفه هست دلیل نیست چون اگه باشه پس چه تفاوتی ما بین تیم مدیریت به قدرتمندی مامبولرن و با کاربران هست ؟؟

راستی من فقط نقاد نیستم چون نقاد ادعا داره فقط ! بنده پیشنهاد و ... هم دارم اما زمانی نقد و پیشنهادی اثر بخش خواهد بود شما هم با نقد منطقی برخورد کنید و دلیل پافشاریم برای این نقد هم تنها پاسخ به سوالات افرادی مثل خودم نیست ! نه ! بلکه بهتر شدن تیم را هم خواستارم .

موفق باشید

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

من نمیدونم دقیقا هدف شما از این چند تاپیک آخر چیه ... اگر هدفتون پیشرفت هست که قطعا هر کس با خوندن چند پست آخر شما خلاف این موضوع رو متوجه میشه ! در هر صورت جواب شما :

درسته برخی از سوالها شاید بعد از 2 روز جواب داده بشه اما شما میانگین پاسخ دهی رو چک کنید قطعا به زیر 1 ساعت میرسه ! شاید حتی انجمن هایی که برای عضویت و پاسخگویی و یا برای محصول خود وجه دریافت میکنند همچو پشتیبانی نداشته باشند !
    اگر پستهای دیگر کاربرها رو چه در همین انجمن و چه در سایتها و انجمن های دیگه ببینید همگی به پشتیبانی عالی و قدرتمند مامبولرن اعتراف میکنند .

ما در این انجمن، برخلاف خیلی از انجمن ها مجموعه از متخصصین رو گرد هم جمع کردیم . بیش از نیمی از اعضا تیم تحصیلات عالی دانشگاهی دارند . همگی سابقه کاری درخشان در عرصه برنامه نویسی و ... دارند . همگی در شرکتهایی مشغول بکار هستند که کار در اون آرزوی هر شخصیست .

تاخییر ما معمولا در روزهای پنج شنبه تا یکشنبه هست چرا که روز تعطیل ماست اما روزهای دیگه جواب سوالها سریعا داده میشه .

درسته که پشتیبانی از اسکریپت رو نمیشه برعهده کاربر گذاشت اما میبینید که ما در بعضی اوقات چند ساعت یا حتی یک روز میدون رو به کاربرها میدیم که خودشون تلاش کنند ، جواب بدن یا جواب رو پیدا کنن ولی در نهایت هیچ سوالی رو بدون جواب نمیذاریم . تا بحال خیلی پیش اومده کاربرها جواب اشتباه دادند سریعا زیر اون پست ما جواب رو اصلاح کردیم تا کسی به مشکل بر نخوره .

به این موضوع هم حتما توجه داشته باشید که ما هم مثل همه مشکلات شخصی ، کاری و ... خودمون رو داریم ....

ما به شخص یا اشخاصی نیاز داریم که در documentation به ما کمک کنند . شما حاضرید ؟

اما در مورد جمله شما " .... پشتش باد خورده " : واقعا جای تاسف داره این حرف . بیشتر از 2.5 سال هست که در این انجمن شبانه روز فعالیت میکنیم و پاسخگو هستیم . بدون هیچ وقفه ای . بدون هیچ سود مادی . تجاربی که شاید ساعت ها وقت مارو گرفته که به جواب اون برسیم در عرض چند دقیقه در اختیار شما و امثال شما میذاریم . ممنون بابت این حرف ! خستگی این مدت رو از تن ما بیرون کرد.

یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

بی خیال بابا ، این دوست ما منظوری نداشتند که
    شما اگه تجربه ما رو داشتید هم چین حرفی نمی زدید ، یه دونه از این فروشگاه ساز ها توسط یکی از دوستان خریداری شده بود به قیمت نزدیک به 400 هزارتومن ، اون هم فقط برای یک دومین!!! خود اون بنده خدا نه وقتش رو داشت نه اطلاعاتش رو ، داد من براش تست کنم !! منم رو لوکال تست کردم دیدم مشکل نداره ، گفتم بذار رو سرور تست کنم ببینم چی می شه ! که مشکل داشت ( آقای سیادتی در جریان هستند) نزدیک به یک ماه داشتم هی میل می زدم به ساپورت نرم افزار که مشکلش رو حل کنم ، هر سری یه جواب می داد ( البته اونم بعد از 4-5 روز که از ایمیل می گذشت!) از جواب دادنش معلوم بود که اصلا اطلاعی نداره از سیستم و اطلاعات سرور ، اواخرم که می گفت باز پول بدید تا من براتون رو سرور نصب کنم !!! در صورتیکه می خواستیم به عنوان تست اون رو نصب کنیم ! آخر کار هم زیاد بهش گیر دادم( آخه متوجه شده بودم که اصلا کار خودشون نیست و ترجمه شده یک کار خارجی هست و جالب اینه که نسخه null شده سیستم خارجی رو رفتند ترجمه کردند!!) که این چه وضع ساپورت و این چیزاست ، برداشته بود زنگ زده بود به اون طرف که خریده بود cms رو (دوستم) که آره این یارو ( یعنی من ) دارم اطلاعات می گیرم از طرف و احتمالا می خوام خودم اون رو بفروشم به افراد دیگه!!!!!!!! منم دیدم این جوریه از آقای سیادتی کمک خواستم که شکر خدا با کمک ایشون مشکل حل شد!
    حالا شما این وضع رو با پشتیبانی مامبو لرن مقایسه کنید:
    400 هزارتومان در برابر رایگان
    جواب های 1-2 روزه به قول شما در برابر 1 ماه دویدن به دنبال جواب و در آخر هم هیچ...
    و ...
    حالا قضاوت رو میذارم به عهده ی خودتون!
    اما خوب باید سعی کنیم که پشتیبانی بهتر هم بشه ، چون اصولا آدم باید خودش رو با بهتر از خودش مقایسه کنه تا پیشرفت داشته باشه...

[quote author=mr_aliagha link=topic=13409.msg71060#msg71060 date=1210498348]
    بی خیال بابا ، این دوست ما منظوری نداشتند که
    شما اگه تجربه ما رو داشتید هم چین حرفی نمی زدید ، یه دونه از این فروشگاه ساز ها توسط یکی از دوستان خریداری شده بود به قیمت نزدیک به 400 هزارتومن ، اون هم فقط برای یک دومین!!! خود اون بنده خدا نه وقتش رو داشت نه اطلاعاتش رو ، داد من براش تست کنم !! منم رو لوکال تست کردم دیدم مشکل نداره ، گفتم بذار رو سرور تست کنم ببینم چی می شه ! که مشکل داشت ( آقای سیادتی در جریان هستند) نزدیک به یک ماه داشتم هی میل می زدم به ساپورت نرم افزار که مشکلش رو حل کنم ، هر سری یه جواب می داد ( البته اونم بعد از 4-5 روز که از ایمیل می گذشت!) از جواب دادنش معلوم بود که اصلا اطلاعی نداره از سیستم و اطلاعات سرور ، اواخرم که می گفت باز پول بدید تا من براتون رو سرور نصب کنم !!! در صورتیکه می خواستیم به عنوان تست اون رو نصب کنیم ! آخر کار هم زیاد بهش گیر دادم( آخه متوجه شده بودم که اصلا کار خودشون نیست و ترجمه شده یک کار خارجی هست و جالب اینه که نسخه null شده سیستم خارجی رو رفتند ترجمه کردند!!) که این چه وضع ساپورت و این چیزاست ، برداشته بود زنگ زده بود به اون طرف که خریده بود cms رو (دوستم) که آره این یارو ( یعنی من ) دارم اطلاعات می گیرم از طرف و احتمالا می خوام خودم اون رو بفروشم به افراد دیگه!!!!!!!! منم دیدم این جوریه از آقای سیادتی کمک خواستم که شکر خدا با کمک ایشون مشکل حل شد!
    حالا شما این وضع رو با پشتیبانی مامبو لرن مقایسه کنید:
    400 هزارتومان در برابر رایگان
    جواب های 1-2 روزه به قول شما در برابر 1 ماه دویدن به دنبال جواب و در آخر هم هیچ...
    و ...
    حالا قضاوت رو میذارم به عهده ی خودتون!
    اما خوب باید سعی کنیم که پشتیبانی بهتر هم بشه ، چون اصولا آدم باید خودش رو با بهتر از خودش مقایسه کنه تا پیشرفت داشته باشه...

[/quote]

علی آقا ! شما فکر می کنید اگه مامبولرن هم ساپورتی اون شکلی ارائه میکرد هم بنده اینجا الان بودم ؟! نه نبودم ! مامبولرن اگه نبود اصلا شاید سایت ما الان مامبو نبود و یکی از دلایلی که بنده مامبو را انتخاب کردم به خصوص نسبت به جوملا ساپورت تیم محسن جان بود . اما میتونه خیلی بهتر باشه با توجه به وقت و کاری که این ها میکنند اما گویا ز کل حرف بنده را اشتباه برداشت کردند ...

[quote author=فیروزمندان link=topic=13409.msg71032#msg71032 date=1210487781]
    سلام

من نمیدونم دقیقا هدف شما از این چند تاپیک آخر چیه ... اگر هدفتون پیشرفت هست که قطعا هر کس با خوندن چند پست آخر شما خلاف این موضوع رو متوجه میشه ! در هر صورت جواب شما :

درسته برخی از سوالها شاید بعد از 2 روز جواب داده بشه اما شما میانگین پاسخ دهی رو چک کنید قطعا به زیر 1 ساعت میرسه ! شاید حتی انجمن هایی که برای عضویت و پاسخگویی و یا برای محصول خود وجه دریافت میکنند همچو پشتیبانی نداشته باشند !
    اگر پستهای دیگر کاربرها رو چه در همین انجمن و چه در سایتها و انجمن های دیگه ببینید همگی به پشتیبانی عالی و قدرتمند مامبولرن اعتراف میکنند .

ما در این انجمن، برخلاف خیلی از انجمن ها مجموعه از متخصصین رو گرد هم جمع کردیم . بیش از نیمی از اعضا تیم تحصیلات عالی دانشگاهی دارند . همگی سابقه کاری درخشان در عرصه برنامه نویسی و ... دارند . همگی در شرکتهایی مشغول بکار هستند که کار در اون آرزوی هر شخصیست .

تاخییر ما معمولا در روزهای پنج شنبه تا یکشنبه هست چرا که روز تعطیل ماست اما روزهای دیگه جواب سوالها سریعا داده میشه .

درسته که پشتیبانی از اسکریپت رو نمیشه برعهده کاربر گذاشت اما میبینید که ما در بعضی اوقات چند ساعت یا حتی یک روز میدون رو به کاربرها میدیم که خودشون تلاش کنند ، جواب بدن یا جواب رو پیدا کنن ولی در نهایت هیچ سوالی رو بدون جواب نمیذاریم . تا بحال خیلی پیش اومده کاربرها جواب اشتباه دادند سریعا زیر اون پست ما جواب رو اصلاح کردیم تا کسی به مشکل بر نخوره .

به این موضوع هم حتما توجه داشته باشید که ما هم مثل همه مشکلات شخصی ، کاری و ... خودمون رو داریم ....

ما به شخص یا اشخاصی نیاز داریم که در documentation به ما کمک کنند . شما حاضرید ؟

اما در مورد جمله شما " .... پشتش باد خورده " : واقعا جای تاسف داره این حرف . بیشتر از 2.5 سال هست که در این انجمن شبانه روز فعالیت میکنیم و پاسخگو هستیم . بدون هیچ وقفه ای . بدون هیچ سود مادی . تجاربی که شاید ساعت ها وقت مارو گرفته که به جواب اون برسیم در عرض چند دقیقه در اختیار شما و امثال شما میذاریم . ممنون بابت این حرف ! خستگی این مدت رو از تن ما بیرون کرد.

یا علی

[/quote]

گویا دلتون خیلی پره ! :دی ! محسن جان بنده اون حرف را زدم اما جمله آخرم را هم بخونید خود شما هم میدونید که بنده دوست دارم که مامبولرن پیشرفت کنه . هدف من منحرف کردن جو انجمن هست ! آخه میدونید منافع بسیار زیادی برای من توش هست ((: بابا دست بردارید انتقاد میکنیم شما هم پاسخ میدید به یک نتیجه میرسیم بالاخره . مطمئن باشید اگه برام پیشرفت مهم نبود اصلا نیازی نمیدیدم این تاپیک را بزنم .

یک حرف میزنم شما جواب را خودتون قضاوت کنید و بدید ! شما الان دارید مامبولرن را با سایت ها و تیم های مشابه مقایسه میکنید ، درسته ؟ اما کاملا برعکس حرف و هدف بنده ! شما باید خودتون را با خودتون مقایسه کنید تا بتونید پیشرفت کنید . تیم شما قوی درست ؟ من میگم با این تیمی که شما دارید خیلی بهتر از این حرف ها میتونید باشید جناب محسن خان ! بنده به هیچ وجه شما را با تیم های مشابه مثل joomfa و ... مقایسه نمیکنم این را هیچگاه اشتباه نکنید بنده شما را با تیم خودتون با اون تیم خوبتون مقایسه میکنم !

در مورد documentation به چند دلیل نمیتونم بیام یکی وقت و دیگری تخصص هست اما در مورد کامپوننت بنده چندین بار تا حالا گفتم کامپوننت پیشنهاد دادم اما ... .

همین الان بنده چند بار از دیروز تا حالا پست زدم و پیغام خصوصی هم دادم به شخص شما که نام این تاپیک را به کامپوننت های پیشنهادی برای فارسی سازی تغییر بدید ، نتیجه ؟

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

فقط پست درخواستم که گفته بودم تغییر بدید پاک شد تغییر دیگه ای بنده ندیدم . یا توی همون تاپیک اومدید کامپوننت بگید ؟!

بگذریم از این بحث چون این طور که با برخورد شما مواجه شدم به زودی به عنوان پر توقع ترین کاربر بن هم خواهم شد ! در همون تاپیک پیشنهاد برای پشتیبانی بهتر ادامه میدیم به صورت پیشنهاد نه انتقاد !

خسته نباشید هم میگم این هم درسته ما قدردانیمون کمه ! اما شما هم باید کمی پوست کلفت تر باشید نسبت به حرف های کاربران D:

به هر حال ساپورتتون خوبه اما نظر شخصی بنده : نسبت به قبل ضعیف تر شده که قطعا همش هم تقصیر شما نیست این را قبلا هم گفتم با این حال هنوز بهترین ساپورت اسکریپت در ایران هست و خواهد بود . خدا قوت .

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

دوست من سلام

من به عنوان یکی از اعضای تیم که قبلا افتخار همکاری داشتم اینجا مینویسم

خود من بدلیل یک سری از مشکلات شخصی تا مدت معینی امکان همکاری با تیم رو ندارم

قبل از هر چیز الان که بیرون از این جمع هستم بزارید از همه اعضای تیم تشکر کنم و بهشون خسته نباشید بگم.

دوست خوب من رو که میبینی اینجا الان دارم تایپ میکنم همه کاربرانی که من در این تعداد پست بهشون جواب دادم میدونند که یکی از بداخلاق ترین اعضای تیم بودم و حتما هم هستم!

اما شما از هیچ کجای کارهای این تیم خبر نداری! یک لحظه صبر کن....

من به جرات میگم که تیم مامبولرن با اعضای کمی که داره، هر نفر از اون به جای 5 نفر کار میکنه!!

خود من به گواهی همین انجمن همیشه شبها تا صبح در انجمن بودم و از خواب خودم میزدم برای حل مشکلات مردم که خدای نکرده برای سایت کسی مشکلی پیش نیاد!

به غیر از من همه دوستان حتی از خیلی چیزهای خودشون برای این موضوع گذشتند ....

حالا سوال من اینه:
    اون زمانی که ما زیر 5 دقیقه جواب سوال میدادیم کسی بود بگه دست شما درد نکنه؟ ایول؟ خدا خیرتون بده؟

جواب رو من میدم:
    غیر از تعداد انگشت شماری از کاربران --> خیر!!!

حالا که یکم به خاطر کارهای جانبی تیم مثل "محلی سازی" و ارائه نسخه جدید و هزاران کاری که شما نمیتونید ببینید باید زیر سوال بریم؟

من هم آدم منتقدی نیستم اما اگر شما فکر میکنید پشت تیم باد خورده اگر دلتون میخواد بهتر شه بجای نوشتن تاپیک یه آستین بالا بزنید و یه یاعلی بگید و به تیم کمک کنید.

بعضی از کارهاشم تخصص نمیخواد! میتونید از مدیران تیم بخواید که شما رو در انجام اینگونه کارها راهنمایی کنند....

امیدوارم ما یاد بگیریم که فرزندانمون هم یاد بگیرند همیشه موقع خوشی کنار هم نباشند فقط.

در آخر حرفم این هست که اگر میخواید کمک کنید فقط حرف نزنید یه ذره هم عمل کنید.

شاید الان که ستاره هام آبی نباشه راحت تر بتونم این حرفها رو بزنم

البته بگم من از این تیم جدا نیستم! شاید ستاره های آبی رنگ نداشته باشم اما ستاره های مامبولرن هنوز برام آبی هستش....

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

دوست خوب من رو که میبینی اینجا الان دارم تایپ میکنم همه کاربرانی که من در این تعداد پست بهشون جواب دادم میدونند که یکی از بداخلاق ترین اعضای تیم بودم و حتما هم هستم!
    من شاهدم ;D یادته چقدر با هم دعوا میکردیم؟ یادش به خیر
    خود من به گواهی همین انجمن همیشه شبها تا صبح در انجمن بودم و از خواب خودم میزدم برای حل مشکلات مردم که خدای نکرده برای سایت کسی مشکلی پیش نیاد!
    به غیر از من همه دوستان حتی از خیلی چیزهای خودشون برای این موضوع گذشتند ....
    اینم من شاهدم، چون هر موقع میومدیم 4 تا پست جواب بدیم محمد جواب داده بود قبلش... سر همین قضیه نزدیک بود معتاد شم!!! (فرض کن )

البته بگم من از این تیم جدا نیستم! شاید ستاره های آبی رنگ نداشته باشم اما ستاره های مامبولرن هنوز برام آبی هستش....
    رمانتیک بود ;D

من خودم رو میگم
    روز های اول هفته که خوب دانشگاه... شمال هستم، دسترسی ندارم
    بقیه روز ها هم مجبوریم کار کنیم و پول هفته رو در بیاریم
    و خوب یه مقدار هم ... دلسرد تر از گذشته شدم به شخصه
    یا علی علیه السلام

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)