-
پخش زنده
ببخشيد چون من تازه وارد مبحث طراحي سايت شدم يك سوال برام پيش آمده كه نميدانم كجا بپرسم
من اگر بخواهم يك پخش زنده از مراسمي را روي سايت بر پايه مامبو نمايش ميدهم چه چيزهايي نياز دارم و چگونه ميشود.يعني دوربين فيلمبرداري بايد به كارت كپچر وصل بشود و ....؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2008 05:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پخش زنده
چه جالب، اين مسئله براي من هم هميشه سوال بوده كه اصولا چطور ميشه اين كار رو كرد
-
-
سلام
من 2 بار پخش زنده رو انجام دادم . یک با یه مسابقه ورزشی و یک بار هم مصاحبه.
بار اول با IP cam کردم . تجربه ی تلخی بود چون خیلی دنگ و فنگ داشت ولی خوب سرعت پخشش 10 برابر بود . چون مستقیم دوربینش وصل میشد به اینترنت ! (البته قیمت IP cam خیلی گرونه
! پس اینو بی خیال شین)
بار دوم از این روشی که می گم استفاده کردم .
1-اولا که لازمه یه اینترنت پرسرعت ip valid داشته باشید .
2-آخرین ورژن نرم افزار Windows Media Encoder را دانلود و روی ویندوزتون نصب کنید .
3-دوربین را به سیستم وصل کنید با USP یا هرجور دیگه و روی حالت وب کم قرارش بدید ( بستگی به دوربین و .. داره ) میکروفون هم می تونین وصل کنید.
4-نرم افزار رو اجرا کنید . خیلی کار باهاش آسونه . همون اول یه صفحه باز میشه . توش broadcast a live event رو انتخاب کنید . توی صفحات بعدی ورودی دوربین و میکروفون رو انتخاب کنید بعدش کیفیت و ... رو تعیین کنید . می تونین انتخاب کنید که یک کپی از فیلم روی سیستم ذخیره بشه . یک قسمت هم هست که باید یک پورت برای نمایش پخش زنده انتخاب کنید ( مثلا : 1121 ) توی همون صفحه آدرس ip ای که شما می تونین از طریق اون پخش زنده رو ببینین رو نشون میده .
بعد از اینکه تنظیمات رو اعمال کردید و finish زدید تصویر دوربین توی نرم افزار نشون داده میشه .
حالا باید کارهای زیر رو بکنید .
5-کد زیر
کد:
<!--- BEGIN PLAYER --->
<!-- webbot bot="HTMLMarkup" startspan ---->
<object ID="MediaPlayer" WIDTH="320" HEIGHT="270" CLASSID="CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" CODEBASE="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name="autoStart" value="True">
<param name="filename" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param NAME="ShowControls" VALUE="False">
<param NAME="ShowStatusBar" VALUE="False">
<embed TYPE="application/x-mplayer2" SRC="youripaddress:1121" NAME="MediaPlayer" WIDTH="320" HEIGHT="270" autostart="1" showcontrols="0"></embed></object>
<!-- webbot bot="HTMLMarkup" endspan ---->
<!--- end PLAYER --->
(اونجاهایی که نوشته youripaddress آدرس آی پی ای که توی مرحله 4 گفتم از برنامه گرفتین رو بنویسید .)
( توی کد می تونین مقادیر ShowStatusBar و ShowControls و autostart رو تنظیم کنید . همچنین طول و عرض تصویر رو )
این کد رو در قالب یک فایل html آپلود کنید یا به عنوان یک مطلب در یک صفحه مامبو قرار بدهید .
6- حالا از برنامه از toolbar اون بالا start encoding رو بزنید . تمام ! تصویر دوربین و صدای میکروفون روی پورت 1121 از سیستم شما پخش میشه و با کد بالا در سایت شما فراخوانی میشه توی یک مدیا پلیر .
فقط یک تاخیر 10 ثانیه ای در پخش زنده و اونی که توی نرم افزار نشون میده وجود داره .یعنی وقتی شما start رو می زنی 10 ثانیه بعد توی اینترنت پخش میشه . البته هیچ مشکلی نیست چون صدا و تصویر کاملا با هم تطابق دارن.
کلیه ی حقوق این آموزش نزد تیم مامبولرن محفوظ میباشد 
-
-
سلام واقعا آپتین جان عالی بود خیلی به درد میخوره ممنون
یا علی.
-
-
آبتين گل كاشتي خيلي قشنگ جوابم را دادي
فقط يك مسئله است.با هر دوربيني ميشود؟يعني تنها اين مهمه كه دوربين قابليت اتصال به كامپيوتر را داشته باشد اونهايي هم كه ندارند با كارت كپچر امكانش هست.درست گفتم؟
اون اينترنتي كه ميگيريم براي اپلود چه پهناي باندي داشته باشد؟به هاست هم ربطي ندارد كه؟حجمي نميگيرد و همينطور پهناي باندي بابت پخش گرفته ميشود؟
-
-
آره ! هر دوربینی باشه میشه . فقط برنامه باید بشناستش . که اونم اگه دوربین روی سیستم نصب باشه میشناستش !
اصلا آپلودی در کار نیست ! نه از هاست کم میشه نه از پهنای باند سایت !
اینترنتت هم هرچی خفن تر بهتر .با adsl های 256 به بالا ( همین معمولی های خودمون ) خوب جواب داده ... با دیال آپ های Ip valid هم کار می کنه
! سرعت بیننده بیشتر مهمه !
-
-
سلام
آقا من این برنامه رو نصب کردم اما اصلا دوربینم رو نمیشناسه!
البته دوربینم در یاهو مسنجر مثلا کار میکنه
اما در این برنامه وقتی broadcast a live event رو انتخاب میکنم اون قسمت که باید ویدیو و صدا رو معرفی کنم خاکستری هست !!!
روی یه سیستم دیگه هم تست کردم ارور میده
برنامه ای دیگه ای میشناسید برای این کار ؟!
خواهشا زود بگید که بچه رو گازه!!
باید سیستم ری استارت میشد که برنامه درست کار کنه !!!
سلام
مسائل جديد!!
من با كمي درگيري بالاخره تونستم سيستم زير رو با مديا انكودر راه بندازم :
من يك كلاينت از يك شبكه داخلي هستم با آي پي:192.168.0.46
شبكه ما با دوخط adsl اينترنت خودش را تامين مي كنه با آي پي هاي كه يكي با 89 شروع مي شه و ديگري با 85 از دو شركت مختلف
من فايل html رو روي سرور داخلي فرستادم و آي پي اون رو گذاشتم :
192.168.0.46:1935
حالا من سه تا مشكل دارم :
اول اينكه فقط سيستم خودم مي تونه اين فايل رو ببينه به آدرس : server/tv.html و كلاينت هاي ديگه موجود روي شبكه داخلي اون رو نمي بينن.
دوم اينكه اگه بخوام از روي همين كلاينت روي يك فضاي وب دوربينم رو نشون بدم چكار بايد بكنم و چه آي پي اي بايد وارد كنم؟
سوم اينكه اصلا چطوري بايد آي پي رو داخل مديا انكودر عوض كنم؟ همش همون كه براي Session اول وارد كردم رو مي زنه و جايي براي عوض كردنش پيدا نكردم!
-
-
[quote author=آبتين link=topic=13329.msg70538#msg70538 date=1210058041]
سلام
من 2 بار پخش زنده رو انجام دادم . یک با یه مسابقه ورزشی و یک بار هم مصاحبه.
بار اول با IP cam کردم . تجربه ی تلخی بود چون خیلی دنگ و فنگ داشت ولی خوب سرعت پخشش 10 برابر بود . چون مستقیم دوربینش وصل میشد به اینترنت ! (البته قیمت IP cam خیلی گرونه
! پس اینو بی خیال شین)
[/quote]
خوب، راه دوم رو انجام دادم خوب بود.
لطفا در مورد IP cam توضيح بيشتري بدين(من باهاش اصلا آشنا نيستم) در مورد قيمت زيادشم مشكلي نيست! حالا قيمتش چند هست؟
-
-
سلام - من تا بحال خودم فقط به شخصه با آیپی کمرا کار کردم و اونو ساده تر و بهتر میدونم !
ip cam از 700 هست به بالا. با استفاده از نرم افزارهای موجود به سادگی میتونید با استفاده از یک آیپی استاتیک اینکار رو انجام بدید. (البته دنگ و فنگ خاص خودش رو داره که همه کارها رو پشت کامپیوتر سرور متصل به دوربینها باید انجام بدید) اگر خواستید میتونم افرادی رو به شما معرفی کنم که حضوری به شما این کار را آموزش دهند (البته باید در مورد مخارجش با خودشون صحبت کنید)
یا حق
-
-
آموزشت واقعا عالی بود ، مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)