-
پاسخ : مشکل ادیتور در اضافه کردن عکس و لینک و افزایش کش
ُسلام
برای حل مشکل ادیتور حتما باید با www وارد سایت بشید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد cache من یه سری تغییرات دادم . حدود 10 دقیقه هم تست کردم سایز cache بالا نرفت ... شما چک کنید باز اگر مشکلی بود اطلاع بدید .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-11-2008 08:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13342.msg71042#msg71042 date=1210492899]
ُسلام
برای حل مشکل ادیتور حتما باید با www وارد سایت بشید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد cache من یه سری تغییرات دادم . حدود 10 دقیقه هم تست کردم سایز cache بالا نرفت ... شما چک کنید باز اگر مشکلی بود اطلاع بدید .
یا علی
[/quote]
مشکل اینجاست که من هم www قبل آدرس وارد می کنم ولی باز بدون www وارد می شه یعنی امکان داره از isp باشه
-
-
سلام
همینطور که در تصویر مییبینید من بدون هیچ مشکلی این کارو کردم.
شما cache سیستمتون رو پاک کنید و یا از یک سیستم دیگه چک کنید ببینید باز هم مشکلی هست ؟
یا علی
-
-
در مرود سيستم هايي كه از مامبو 461 استفاده مي كنند راهي وجود داره ؟
من بسته ارتقا رو دريافت كردم و موقع نصب به مشكل برخوردم. بعد از اون صفحه سفيد مي شد. خلاصه بيشتر از 7 بار امتحان كردم. ولي درست نشد. به همين خاطر كلا بي خيال ارتقا شدم.
بعد ويرايشگر نسخه جديد مامبو رو جايگزين قبلي كردم. www رو هم اضافه مي كنم. كش مرورگر هم پاك كردم. هم در فايرفاكس و هم در اينترنت اكسپلورر با اين مشكل مواجه هستم. در هيچ سيستمي هم به صورت درست باز نمي شه .
آيا راهي براي اين مشكل وجود داره ؟
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13342.msg71049#msg71049 date=1210494765]
سلام
همینطور که در تصویر مییبینید من بدون هیچ مشکلی این کارو کردم.
شما cache سیستمتون رو پاک کنید و یا از یک سیستم دیگه چک کنید ببینید باز هم مشکلی هست ؟
یا علی
[/quote]
از سیستم های دیگه هم چک کردم فرقی نداشت از ****** هم استفاده کردم باز همونطور باز شد
-
-
سلام
از ارسال SPAM خودداری کنید !
مشکل نه از سرور شماست نه مامبو ...
چیزی که مشخص هست مشکل سیستم شماست .
با سیستم دیگه ای چک کنید ببینید این مشکل هست ؟
با بروزر دیگه ؟
در تصویری که براتون اینجا قرار دادم کاملا مشخص هست که هیییچ مشکلی نیست !
یا علی
-
-
جناب فیروزمندان من اینجا 20 سیستم دارم که رو همه امتحان کردم دوما کافی نت هم امتحان کردم اونجا هم 10 سیستم بود سوما مشکل حل شد با یه ترفند ساده.
من اول این آدرس وارد میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی سیستم به هر دلیلی به این شکل تغییرش داد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
www بین آدرس دوباره وارد می کنم و این بار درست وارد می شه
البته من فایل htaccess.txt یک بار دیگه آپ کردم و نامش را تغییر دادم بعد تازه تونستم از این ترفند استفاده کنم. >
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13342.msg71042#msg71042 date=1210492899]
ُسلام
یا علی
[/quote]
!!!
در هر صورت خوشحالم که مشکل شما حل شد !
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)