-
مشکل در فارسی سازی قالب ( یه مشکل عجیب! )
سلام
من یه دونه از قالبهای joomlart.org رو برای مامبو فارسی کردم
همه چیزش درسته به جز یه چیز، مطالب در صفحه اول نمایش داده نمیشه!
مشکل از فارسی سازی من نیست چون حتی قالب دست نخورده انگلیسی رو هم که روی مامبو میگذارم از همون اول مطالب رو در صفحه اول نشون نمیده! ( روی جوملا که میذارم نشون میده و مشکلی نداره )
عنوان مطلب و نام نویسنده و تاریخ ایجاد و آخرین ویرایش و لینک ادامه مطلب و... رو نشون میده هاااااااا ولی مطالب رو نشون نمیده!
لینک قالب رو اینجا میگذارم
اگر دوستان لطف کنن و بگن مشکل از کجاست و کجا رو باید تغییر بدم که مطالب در صفحه اول نمایش داده بشه ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-07-2008 05:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در فارسی سازی قالب ( یه مشکل عجیب! )
يك كدي هست كه mainbody رو لود مي كنه. اگر پيشوندش Mos باشه مشكلي بوجود نمي ياد. شايد پيشوند هستjos !!!
يك قالب ديگه از مامبو لرن دانلود كنيد و ببينيد كدهايي كه موقعيت ماژول ها و بدنه اصلي رو لود مي كنن چطورين.
با مقايسه كدهاي php به نتايج خوبي مي رسيد.
-
-
خب تو کدوم فایل، کجا، کدوم کد؟!!!
تا حالا خودم ده ها قالب دیگه فارسی کردم، تو هیچ کدوم با همچین مشکلی مواجه نشدم، کد های قالب های فارسی شده دیگه رو هم با کدهای این قالب مقایسه کردم، ولی متاسفانه نتیجه ای نگرفتم
حالا چیکار کنم؟
-
-
پاسخ : مشكل در ناسازگاري قالب با مامبو
حتی قالب دست نخورده انگلیسی رو هم که روی مامبو میگذارم از همون اول مطالب رو در صفحه اول نشون نمیده!
اصلا عنوان مطلب گول زننده هست. اصلا مشكل شما مربوط به فارسي سازي نيست. بهتره بفرماييد : مشكل در ناسازگاري قالب با مامبو
تا حالا خودم ده ها قالب دیگه فارسی کردم
من یه دونه از قالبهای joomlart.org رو برای مامبو فارسی کردم
خب تو کدوم فایل، کجا، کدوم کد؟!!!
همون فايلي رو كه فارسي مي كرديد 
فايل index.php توي قالب. البته توصيه مي كنم اگر ميخايد قالب ها رو مقايسه كنيد، قالب هاي ساده رو دانلود كنيد.
-
-
دستت در نکنه سعید جان ولی همه پیشوند های mos هست و اصلا jos نداره ( تو هیچ کدوم از فایلهای قالب jos نداره )
ضمنا وقتی ctrl+f5 رو میزنم و صفحه رفرش میشه یه ثانیه مطلب صفحه اول میاد ولی فوری ناپدید میشه!
بابت عنوان هم اگر گویای موضوع نیست شرمنده، چیزی که به ذهن من رسید این بود قصد گول زدن کسی رو نداشتم! شما درست میگید عنوانی که شما گفتید مناسب تره، ولی امکان ویرایش وجود نداره وگرنه ویرایشش میکردم
در رابطه با سخت و آسون بودن هم قالب های خیلی خفن تری رو هم فارسی کردم و مشکلی نبوده چون تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم نمیدونم از چیه، اگر دوستان کمک کنن که مشکل رو حل کنم ممنون میشم
-
-
قالب دانلود نشد . لطفا یک جای بهتر آپلودش کنید !
-
-
منظور بدی نداشتم. منظورم از گول زننده اینه ک قسمت ناخودآگاه ذهن رو می بره و در جواب دادن کار سخت میشه. یعنی آدم گیج میشه
در مورد سختی یا سادگی منظور اینه که دقیقا ساختار رو در ک کنید و قسمت هایی که بخش های مختلف مثل ماژ<ل ها و .. رو لود می کنند. آخه بعضی از قالب ها برنامهنویسسی دارن واسه خودشون.
-
-
فقط مطالب صفحه اول یا همه مطالب استاتیک؟!
-
-
فقط مطالب در صفحه اول نشون داده نمیشه!
مطالب در صفحات دیگه نشون داده میشه
اینم لینک های جدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)