سلام من قالب AkoWinterPortal 2 تا منو داره یکی سمت راست و یکی بالا من می خوام منوی بالا رو حذف کنم چون منو خیلی ایجاد کردم به هم می ریزه mainmune من هر چی تو قسمت سمت راست ایجاد می کنم کپی آن منو در بالا هم می افته

سلام من قالب AkoWinterPortal 2 تا منو داره یکی سمت راست و یکی بالا من می خوام منوی بالا رو حذف کنم چون منو خیلی ایجاد کردم به هم می ریزه mainmune من هر چی تو قسمت سمت راست ایجاد می کنم کپی آن منو در بالا هم می افته
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از قسمت مدیریت منو ها منوی TopMenu رو دیزیبل کنید.
سلام من این کار کردم ولی نمی شه باید از خود قالب فکر کنم حذف بشه
[quote author=haji link=topic=1402.msg7216#msg7216 date=1151134389]
سلام من این کار کردم ولی نمی شه باید از خود قالب فکر کنم حذف بشه
براي منم درست نشد
اشكال از جاي ديگست
سلام مدیران محترم کمک کنین تا منوها رو درست کنیم
سلام
کد زیر را در فایل templates\akowinterportal\index.php پیدا کنید و حذف کنید :
یا علیکد:<?php # Vertical Menu V2.1 - by Arthur Konze - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] $database->setQuery("SELECT id, name, link FROM #__menu WHERE menutype='mainmenu' AND parent='0' AND access<='$gid' AND sublevel='0' AND published='1' AND type<>'separator' ORDER BY ordering"); $vmrows = $database->loadObjectList(); echo "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='2' width='75%'><tr>"; $num_vmrows = count($vmrows); //$vmtab_width = floor(100 / $num_vmrows); foreach($vmrows as $vmrow) { echo "<td width='$vmtab_width%'><a href='".sefRelToAbs("$vmrow->link&Itemid=$vmrow->id")."' class='buttonbar'>$vmrow->name</a></td>"; } echo "</tr></table>"; ?>
سلام خوبی مرسی از جواب یه سوال دیگه من چطوری می تونم اخبار توی این قالب تو وسط سایت زیاد کنم الان 4 تا خبر وسط سایت می افته بقیه نه مرسی در ضمن قسمت آموزشی هم پسورد می خواد
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در این آموزش توضیحات لازم جهت تنظیمات خبر صفحه اول داده شده .
کدوم بخش آموزشی پسورد میخواد ؟!!
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)