سلام دوستان
نظر شما درباره این فروشگاه اینترنتی فیلم چیه ؟
مظر خودم گرافیک و چیدمان و محتوای خوبی داره نمی دونم ولی با چی طراحی شده کی می دونه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام دوستان
نظر شما درباره این فروشگاه اینترنتی فیلم چیه ؟
مظر خودم گرافیک و چیدمان و محتوای خوبی داره نمی دونم ولی با چی طراحی شده کی می دونه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هر چي كه هست مامبو نيست دوست من
فوتر که زده طراحیش کار کیه ...
به احتمال 99 درصد هم کار خودش بوده و نیومده یه cms رو ترجمه کنه ، یه نگاه به package design بندازین فرق کار ایرانی با غیر ایرانی رو متوجه می شین ...
[quote author=mr_aliagha link=topic=13401.msg70889#msg70889 date=1210363897]
به احتمال 99 درصد هم کار خودش بوده و نیومده یه cms رو ترجمه کنه ، یه نگاه به package design بندازین فرق کار ایرانی با غیر ایرانی رو متوجه می شین ...
[/quote]
انشا ا... كه كار خودشونه اما من كمي مشكوكم چون الان سايت خودشون رو ديدم تو در باره من اينطور نوشته:
نام:
امیر محمد سلیمانی
تحصیلات: دانش آموز
سوابق کار: بیش از 3 سال
1 سال در شرکت نسل هوشمند ( طراح سایت )
2 سال در گروه IT شالی شاپ ( مدیریت کل )
نمونه کار: صد ها طراحی در زمینه گرافیک, ارائه ایده های جدید , 3 کار برنامه نویسی ویندوز , 2 کار برنامه نویسی وب و ...
تخصص: برنامه نویسی تحت وب , برنامه نویسی تحت ویندوز , طراحی حرفه ای وب سایت , مسائل گرافیک , طراحی بنر و ایمیل تبلیغاتی , طراحی کاتالوگ , لوگو , ایده های جدید , تحقیق و بررسی و ...
نمي خواهم بي احترامي باشه اما يه دانش اموز چطور مي تونه كه .... احتمال داره توي شركتي كه كار مي كرده يه نسخه از نرم افزارشون رو گرفته و ..... خدا عالمه ..... قضاوت كار با دوستان
توجه داشته باشيد كه سايت قديم شالي شاپ كه ايشون مي گفتن ورد پرس هست و سايت جديدشون هم كه ...
به هر حال آرزو مي كنم همه به راه راست راهنمايي بشن
من فکر میکنم - سيستم مديريت محتواي فارسيMy Website باشه یا به عبارت ساده تر همون Siteman
ممنون از نظرات خوب شما
ولی یه چیز منو زیاد جذ کرد که دنبال این برک که چیه این که من همین مدیریت محتوا که فکر کنم یه CMS باشه یه جایی دیدم فکر کنم Hmid3d باشه اگه اشتباه نکنم اونم فروشگاه سازه .
من از ادمین سایت پرسیدم گفت نمی دونه چون یکی از دوستانش براش طراحی کرده بود
این سیستمه
خيلي جالبه اگه يه نگاهي به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بندازين
و يه نگاهي هم به سيستم هاي توليدي شركت توسعه سامان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)