-
پیشنهاد برای پشتیبانی جوملا
با سلام خدمت همه دوستان و مخصوصا آقای فیروزمندان و سیادتی...
یه پیشنهاد داشتم که احتمالا از نام تاپیک معلومه که چی هست. اول یه توضیح بدم ، که زود رد نکنین پیشنهاد رو!
خوب همون طور که می دونید مامبو و جوملا خیلی با هم فرق ندارند و شاید 90 درصد اشتراک داشته باشند ، البته دارند یکم از هم جدا می شند ( با ورژن 1.5 جوملا و 5 مامبو احتمالا) اما خوب باز هم خیلی به هم نزدیک هستند . از حق هم نگذریم جوملا خیلی براش امکانات زیاد هست و حیفه که پشتیبانی فارسی درست و حسابی نداره ، پس رو این حساب فکر کنم ارزش داشته باشته که مامبولرن پشتیبانی از اون رو هم شروع کنه.
اما امکان سنجی از لحاظ business ی! :
شما یه سر برید سایت جوملا ، فقط تعداد اعضای آنلاین اون کمتر می شه که از 1000 تا پایین تر بیاد ، مطمئن باشید فارسی زبان هم کم نیست که تو این سایت بره ، حالا شما اگه پشتیبانی جوملا رو هم شروع کنید ، یه مقدار از این hit رو می تونید به خودتون اختصاص بدید ، hit بیشتر هم یعنی تبلیغ بیشتر ، یعنی پول بیشتر ...
سایت های جوملایی فارسی کم نیستند و اون هایی هم که تازه دارند شروع می کنند باز کم نیستند ، مطمئنا این ها نیاز به پشتیبانی دارند ، نیاز به سرور مطمئنی مثل مامبو سرور دارند که همه این ها می تونه پول بیشتری رو به همراه داشته باشه.
پس می بینید که هم برای ما ها که کاربر هستیم خیلی خوبه هم برای شما ها ...
شاید بگید که سرمون شلوغه و وقت نمی کنیم، خوب تو فوروم یه نگاه بندازید بچه های زیادی هستند که با تجربه ای که از کار با مامبو کسب کردند می تونند خیلی از مشکلات پیش پا افتاده جوملا رو هم حل کنند ، می مونه سوال های حرفه ای که می افته رو دوش خودتون و برو بچ حرفه ای تر که باز هم مطمئنا بدون جواب نمی مونند.
یه نکته دیگه هم که هست اینه که خیلی از مشکلاتی که تو سایت مطرح می شه به خاطر اینه که مثلا خواستیم ماژول یا مامبوت یا کامپوننت یا قالب جوملا رو رو مامبو نصب کنیم ، خوب مطمئنا دیگه اون مشکلات مطرح نمی شه و اگه هم مطرح بشه خیلی کمتر ، پس شاید واقعا حجم کار هم تغییر چندانی نکنه ...
پس رو این حساب لطفا نه نگید
با تشکر از همه دوستان...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2008 07:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیشنهاد برای پشتیبانی جوملا
با سلام همه حرف های شما درست اصلا تیم مامبولرن برای استفاده های شخصی خودش جوملا را در هر نسخه فارسی میکنه و...
اما دقت کنید واقعا بار کاری همین الان هم زیاد هست و به همین مامبو هم رسیدن سخت هست در مورد درآمد هم شما به این نکته توجه نمیکنید اگر هم پولی برای تبلیغات گرفته بشه شاید در حد پول سرور مورد نیاز برای یک سایت پشتیبانی نباشد اما مسائل مادی به کنار من فکر میکنم خوب هست ایک کار انجام بشه ولی واقعا همکاری همه بچه های انجمن و تیم مامبولرن را لازم داره به امید خدا اگر همه ما کمک کنیم زیاد دور نیست پشتیبانی فارسی از جوملا توسط تیم مامبولرن انشاالله آقا محسن و بهرام عزیز تصمیم به این کار در زمان مناسب میگیرند.
یا علی
-
-
با سلام
دوست عزیز، در صورتی که کاری از نظر فنی و مدیریتی کاملا در دست تیم هسته مامبولرن باشد، تحت هیچ شرایطی از جوملا استفاده نخواهد شد اما در زمانی که مشتری نیاز به سیستم مدیریتی جوملا را داشته باشد، خوب حق با مشتریست! به قول دوستان، پول می ده کار می خواد!
فکر نمی کنم برنامه نویسان مامبولرن توانایی نوشتن کامپوننت های جوملا را نداشته باشند که بخواهند از سیستم جوملا برای پیش برد کار های خود استفاده کنند!
به هر روی!، مامبولرن همان طور که از اسمش پیداست سایتی برای مامبو و پشتیبانی مامبو هست، دوست عزیز، آقای رجبی و علی جان، توجه داشته باشید پشتیبانی یک برنامه مدیریت محتوا یعنی تضمین کیفیت و قدرت این برنامه و به این نکته هم توجه داشته باشید که با ایجاد هر نسخه از جوملا و مامبو، تیم مامبولرن باید یک نسخه فارسی را هم منتشر کند!، پس همان طور که می بینید پشتیبانی تنها جواب دادن به سوالات نیست! بلکه ترجمه، بومی سازی، رفع مشکلات با زبان فارسی و رفع برخی از باگ ها و مشکلات دیده شده توسط تیم.
بار ها شده، گروه مامبولرن برای انتشار یک نسخه از مامبو، بار و بار ها برنامه را مورد آزمایش و بررسی قرار می ده و حتی یک نسخه RC در اختیار کاربران (نسخه 4.6.2 اینکار انجام شد)، قرار داده می شه تا نسخه Stable بهترین نسخه ای باشه که در دست رس کاربران قرار داده می شه.
با این تفاسیر، امکان چنین کاری بسیار کم هست اما دلیل بر انجام ندادن نیست! و امکان داره در حرکتی کاملا اتفاقی پشتیبانی جوملا را هم اعلام کنیم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
مامبولرن = مامبو + لرن
شما هیچ گاه در این وبسایت چیزی به جز پشتیبانی و خدمات مامبو نخواهید یافت.
در صورتی هم که هدف بر فعالیت روی جوملا باشد در وبسایتی دیگر و شکلی متفاوت خواهد بود.
-
-
پیشنهاد می کنم یه سر بزنید به فوروم های جومفا و جوملا دات ای ار، انصافا آدم دلش می سوزه ، نه سوالی جواب داده می شه و اگر هم جواب داده می شه خیلی پیش پا افتاده ، ( سوال می شه از نصب روی پلسک ، تو جوابش می مونند!!) دیروز جومفا 1.5.3 فارسی رو گرفتم و نصب کردم که ببینم چی کار کردند و این چیزا ، یه مشکل تابلو توش با همون نگاه اول پیدا کردم ، یعنی واقعا این قدر ضعیف؟! این وسط خود جوملا داره حروم می شه!!!!
در مورد هر ورژن جدید که میاد فارسی بشه و این چیزا ، خوب شاید فارسی کردن یه ورژن جدید جوملا 4-5 ساعتم وقت نگیره ، چون ورژن قبلیش در دسترس هست...
به هر حال ، اگه روزی روزگاری تصمیم به پشتیبانی از جوملا توسط تیم مامبولرن شد ( چه تو همین سایت چه تو سایت دیگر) من یکی که هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم ، چون یه مقدار اطلاعات در رابطه با جوملا راحت تر می شه گیر اورد ( کتاب ها آموزشی و manual ها این چیزا) ...
با تشکر فراوان.
-
-
دوست عزیز حق با شماست جوملا هم سیستم خوبیه ولی همانطور که دوستان فرمودند اینجا انجمن رسمی و انحصاری مامبو است اگر هم بخواهند پشتیبانی کنند باید در سیستمی جدا و با شکلی جدا باشد اینکه بخواهند هم مامبو و هم رقیب را در یک جا پشتیبانی کنند دچار مشکل خواهد شد .
باتشکر
-
-
سلام
ما مشکلی از نظر ساپورت نداریم. اما باید یوزرها به ما در این راه کمک کنند . الان اگر یه مقدار یوزرها در همین انجمن بیشتر کمک کنند و تجربیاتشون رو با بقیه به اشتراک بذارن و به سوالها جواب بدن ما وقت بیشتری برای گسترش مامبو و یا حتی جوملا خواهیم داشت ... پس در واقع به نفع خود یوزرهاست که همکاری کنند .
انشالله در این مورد هم در " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " صحبت میکنیم.
یا علی
-
-
ایول.
من که تو کمک هستم ، فقط اگه یه e-book از مامبو یکی بهم می رسوند ، سه سوته خودمو می کشیدم بالا
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13302.msg70490#msg70490 date=1209998901]
انشالله در این مورد هم در " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " صحبت میکنیم.
[/quote]
حتما !
اما به نظر من یه جاهایی رقابت رو نباید کنار گذاشت . اگه همین بچه های فعال که ازشون صحبت شد در گسترش (امکانات) مامبو هم فعالیت داشته باشند ، فکر می کنم نه تنها مامبو فارسی بلکه حتی مامبو در دنیا بتونه دوباره توانمندی هاش رو به نمایش بذاره .
منم با حرف آقای فیروزمندان موافقم ، اگه یوزرها (والبته اونا که ستارشون بیشتره) بیشتر یاری کنن قله های موفقیت رو خیلی زود فتح میکنیم .
-
-
حرف شما درسته اما برای افرادی مثل من که سابقه ی آشنایی شون با مامبو و جوملا خیلی نیست ، از اون جایی که آموزش ها و documentation ها برای جوملا به نسبت بیشتر هست ، پیشرفت کردن توش راحت تره ، من برای خودم که این جوری احساس می کنم تو زمینه ی جوملا مفید تر می تونم باشم چون یه چند تا کتاب از آموزشش گرفته تا documentation هاش رو دارم اما در مورد مامبو هر چی گشتم پیدا نکردم...
در مورد رقابت در دنیای امروز مرز مشخصی بین رقابت و همکاری نیست ، حتی در مورد عظیم ترین شرکت ها و پروژه های جهان ، چون همکاری در نهایت به نفع هر دو و باعث پیشرفت هر دو می شود...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)