سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: latency !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : latency !

[quote author=محمد link=topic=13409.msg71165#msg71165 date=1210566396]
    دوست من سلام

من به عنوان یکی از اعضای تیم که قبلا افتخار همکاری داشتم اینجا مینویسم

خود من بدلیل یک سری از مشکلات شخصی تا مدت معینی امکان همکاری با تیم رو ندارم

قبل از هر چیز الان که بیرون از این جمع هستم بزارید از همه اعضای تیم تشکر کنم و بهشون خسته نباشید بگم.

دوست خوب من رو که میبینی اینجا الان دارم تایپ میکنم همه کاربرانی که من در این تعداد پست بهشون جواب دادم میدونند که یکی از بداخلاق ترین اعضای تیم بودم و حتما هم هستم!

اما شما از هیچ کجای کارهای این تیم خبر نداری! یک لحظه صبر کن....

من به جرات میگم که تیم مامبولرن با اعضای کمی که داره، هر نفر از اون به جای 5 نفر کار میکنه!!

خود من به گواهی همین انجمن همیشه شبها تا صبح در انجمن بودم و از خواب خودم میزدم برای حل مشکلات مردم که خدای نکرده برای سایت کسی مشکلی پیش نیاد!

به غیر از من همه دوستان حتی از خیلی چیزهای خودشون برای این موضوع گذشتند ....

حالا سوال من اینه:
    اون زمانی که ما زیر 5 دقیقه جواب سوال میدادیم کسی بود بگه دست شما درد نکنه؟ ایول؟ خدا خیرتون بده؟

جواب رو من میدم:
    غیر از تعداد انگشت شماری از کاربران --> خیر!!!

حالا که یکم به خاطر کارهای جانبی تیم مثل "محلی سازی" و ارائه نسخه جدید و هزاران کاری که شما نمیتونید ببینید باید زیر سوال بریم؟

من هم آدم منتقدی نیستم اما اگر شما فکر میکنید پشت تیم باد خورده اگر دلتون میخواد بهتر شه بجای نوشتن تاپیک یه آستین بالا بزنید و یه یاعلی بگید و به تیم کمک کنید.

بعضی از کارهاشم تخصص نمیخواد! میتونید از مدیران تیم بخواید که شما رو در انجام اینگونه کارها راهنمایی کنند....

امیدوارم ما یاد بگیریم که فرزندانمون هم یاد بگیرند همیشه موقع خوشی کنار هم نباشند فقط.

در آخر حرفم این هست که اگر میخواید کمک کنید فقط حرف نزنید یه ذره هم عمل کنید.

شاید الان که ستاره هام آبی نباشه راحت تر بتونم این حرفها رو بزنم

البته بگم من از این تیم جدا نیستم! شاید ستاره های آبی رنگ نداشته باشم اما ستاره های مامبولرن هنوز برام آبی هستش....
    [/quote]

سلام محمد جان ، خوبی ؟

بازم شما منطقی تر برخورد کردید ! در مورد اینکه اون زمان که 5 دقیقه بود تاخیر درسته من یکی تشکر آنچنانی نکردم و این در کل ضعف هست و غیر قابل انکار هست ! اما این را بازم میگم این طبیعت یوزره این را قبول دارید ؟ ما هم همچین چیز هایی به یوزر هامون میگیم اما واقعیت اینه که یوزر در اکثر مواقع همین طور هست ! من الان در پی سی نتورک دیگه وظیفه ساپورت اطلاعاتی در بخش ها را ندارم اما همین الان هم میبینم بعضی وقت ها وقت جواب کاربر میدی و ممکنه مثلا 2 ساعت وقت بگذاری تا جواب را پیدا کنی طرف بعد که فهمید بای بای !!! درسته حرفت محمد جان تیم سرش ممکن هست به خاطر پروژه های دیگه شلوغ باشه این امر کاملا طبیعی ای هست . اما اینکه کاربر کمک نمیکنه درسته که بد هست اما باید سیاست قشنگ به خرج بدید تا کار کنه اون هم تازه 100% ممکنه جواب نده و در آخر وظیفه منه که جواب پاسخ کاربرانم را بدم . اینکه اینجا هم کمتر میام درسته حالا که بحث باز تر داره میشه من هم باز تر صحبت میکنم :دی . بنده با توجه به درس ، المپیاد ، مطالب نویسی برای شهر سخت افزار ، انجمن پی سی نتورک که ساپورت و پست دهیش را هم بگذاری کنار خودش به خودی خود روزی 2 ساعت را به راحتی میخوره ، ورزش و ... و باتوجه به آسیب دیدگی عصب دسته چپم واقعا دستم درد میگیره وقتی تایپ میکنم ( تقصیر خودمه ولی عادت کردم که 5 کاراکتر را در هر ثانیه تایپ میکنیم ، بگذریم ) این دلایلی هست که کمتر میام مامبولرن و ضمن اینکه اگه بخوام اینجا بیام پس دو دلیل میتونه داشته باشه : 1- علاقه 2- انجام وظیفه ! که بخش اول را باید اعتراف کنم مامبو را دوست دارم اما نه به اندازه جوملا ! که دلیل اصلیش اکستنشن هاش هست باز هم بگذریم پس مورد دوم میمونه انجام وظیفه که تا اونجایی که بتونم انجام میدم اما وقتی علاقه کم باشه واقعا سخت هست با توجه به مشکلاتی که بالا ذکر کردم . اما باز هم سعی میکنم توی مامبو هم کاری را بکنم که دوست دارم مثال :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اما بیا پایه گذاریش را کردم حالا وقت این هست که تیم مدیریت حمایتش کنه ! که دو روز هست منتظرم چند تا کامپوننت جالب از طرف تیم معرفی بشه . که بالاخره هر کسی هست شروع کنه . حالا که دیگه از بحث خیلی خارج شدیم باز هم ادامه میدیم خارج از بحث : ببینید انجمن شما خشکه از نظر روحی ! اگه میخواین که کاربر بیاد کمک کنه اگه میخواین آمار بازدید ، عضو ها و ... کار کنند و زیاد بشند باید جو را از خشکی در بیارید ( این حرف همیشه صادق نیست ! اما در انجمن های ایرانی به خصوص اینجا من این را حس میکنم ) چون فقط تخصصی شده و باید جو سازی هم بکنید . که با جملات و ... کمی میشه این کار را کرد به پست من توی همون تاپیک بالا نگاه کنید :

"
    در ضمن کسانی که توانایی تغییر کد ها را دارند ( کد نویسی مامبو بلدند ) بگند تا کامپوننت هایی که نیاز به تصحیح داره هم به اون ها معرفی بشه . چشمک مثال شیرین و قشنگی برای همه مدیران حرفه ای مامبو : همه دوست داریم SEF خوبی برای مامبو داشته باشیم یا خبرنامه خوبی داشته باشیم ، نه ؟! متعجب Tongue Tongue اگه دوست دارید در این تاپیک اعلام آمادگی کنید تا شروع کنیم .

از هیچ ، هیچ حاصل میشه ! اگه دوست دارید مامبو کاملی داشته باشید مشارکت کنید چون مثلا 10 دقیقه ارزش این را داره که سایت شما مثلا پیج رنکش افزایش پیدا کنه ، نه ؟! Cheesy

پس بشتابید !!! بوسه

شاد باشید و بس
    شهریار"

گرچه تیم مدیریت درست نیست و کم میتونند به این شکل پست بدند و بیشتر این سبک پست را کاربر میتونه بده اما بازم میشه از خشکی کمی درش آورد .

با سپاس
    شهریار

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)