-
استفاده از css
با سلام و خسته نباشيد
من در سابتم تعداد زيادي صفحه دارم كه شبيه هم هستند،(به طور مثال يك جدول ثابت با محتواي متغير) و مي خواهم براي تغيير يك قسمت در همه صفحات، به جاي اينكه در تمام صفحات تغيير ايجاد كنم، در يك فايل اين تغير را داده و در همه صفحات اعمال شود، مثل css، آيا مامبو اين امكان را دارد كه يك فايل css ايجاد كرد كه تعدادي از صفحات سايت از اين فايل تبعيت كنند؟ اگر مي شود اين فايل css را بايد كجا قرار داد و در صفحات مورد نظر بايد چه تنظيماتي انجام داد؟
متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-12-2008 05:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : استفاده از css
شما برای اون صفحات قالب رو اختصاصی کنید...
-
-
-
-
از مدیریت قالب های بخش کاربری . به تعداد لازم قالب نصب کنید . بعد قالب های مورد نیاز رو انتخاب و از اون بالا اختصاصی رو بزنید تا هر قالب برای یک صفحه به خصوص شود .
-
-
منظورتون اينه كه براي صفحاتي كه مي خواهم از css استفاده كنم،خودم يك قالب اختصاصي طراحي كنم كه مامبويي هم باشد يا اينكه مي توانم از قالبهاي خود مامبو هم( با تنظيماتي) از css استفاده كنم؟
-
-
یه قالب خود مامبو رو اختصاصی کنید براش و تغییرات مورد نیازتون رو تو اون قالب اعمال کنید، بعد برای بقیه صفحات یه قالب دیگه قرار بدید ...
-
-
در همين قالب اختصاصي فايل css را كجا قرار بدهم؟
-
-
منظورتون چیه؟ قالب فقط باید اختصاصی بشه و احیانا اگه نیاز باشه css رو ادیت کنید...
اصلا منظور حرفتون که می گید کجا قرار بدم رو متوجه نمی شم!!!
-
-
سلام. شاید منظورشون لینک کردن یه فایل css خارجی به اون قالب هست.
اگه اینطور باشه ، باید در فایل index.php در قالب مورد نظر و بین تگ head این کد را قرار بدید:
کد:
<link href="css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
که همونطور که کاملا معلومه به جای css/template_css.css در کد بالا باید آدرس و نام css مورد نظرتون را بنویسید.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)