-
مشکل تغییرات نمایشی در ماژول ها
سلام به همه دوستان .
من در فایل CSS تغییرات دلخواه رو انجام دادم و به درستی بر روی ماژولهای جدید کار میکنه ولی هیچ تاثیری روی ماژول هایی که در ابتدا نصب بودن رو نداره .
آیا اون ماژول ها از کلاسی دیگه ای استفاده میکنن که باید اون رو تغییر داد ؟
آیا امکان تغییر دستی فایل ماژول و هماهنگ سازی اون با بقیه هست ؟
اینم یه عکس از این مشکل :
[img width=557 height=480]http://www.imageox.com/image/293323-prob.jpeg[/img]
متشکرم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2008 07:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل تغییرات نمایشی در ماژول ها
سلام دوست عزیز
از کلاس های table.moduletable بایستی استفاده کنید، البته اگه قالب از div استفاده کرده باشه ، به جای table باید از div در نام کلاس استفاده کنید.
-
-
از کلاس های table.moduletable بایستی استفاده کنید، البته اگه قالب از div استفاده کرده باشه ، به جای table باید از div در نام کلاس استفاده کنید.
از همین کلاس ها استفاده میکنم (table) . واقعا گیج شدم چطور روی ماژول های جدید کار میکنه و روی قدیمی ها نه !!!
اینم فایل CSS قالب
کد:
http://www.iranerepublik.com/template_css.txt
-
-
شما یک لینک از سایتتون بگذارید.
در تنظیمات ماژول ها، (اونهایی که مشکل دارند) ببینید پسوند کلاس ماژول رو مشخص نکردید ؟
اگر این کار رو کردید، بردارید.
-
-
لینک سایت .
کد:
]http://www.iranerepublik.com
در تنظیمات ماژول ها، (اونهایی که مشکل دارند) ببینید پسوند کلاس ماژول رو مشخص نکردید ؟
اگر این کار رو کردید، بردارید.
در تنظیمات ماژول ها پسوند کلاسی تعریف نکردم و هیچ کدوم از ماژول ها چه اونایی که قبلا نصب بودن و جدید ها پسوند ماژول تعریف شده ندارن . 
با تشکر .
-
-
سلام
دوست عزیز لطفا روی شاخه مدیریت پسورد قرار بدید .
من که در مورد مشکل شما علامت سوال شدم ???
ماژول های یه کلاس داره که علی جان برات گفت . اما علامت سوال من از اونجا به وجود اومد که توی سایت شما برای عنوان ماژول های از تگ h2 استفاده شده ؟؟؟؟؟!!!!
که به نظر من طبیعی نیست . البته اگه شما در فایل CSS خودتون این خط رو عوض کنید مشکل عنوان ها حل میشه . این h1 رو به h2 تبدیل کنید و نتیجه رو ببینید .
کد:
table.moduletable th, div.moduletable h1 {
یه مورد دیگه هم در مورد قالب شما عجیب بود (نه به اندازه اولی !) . یه فایل CSS دیگه هم از روت ، شاخه css فراخوانی شده که وجود نداره !!؟؟
توی کلاس a#active_menu.mainlevel:hover هم text-decoration اشتباه تعریف شده ! (از نظر من )
البته تمام اینها رو بر اساس تحلیل گر گفتم .
و تغییرات رو هم خودم که دادم جواب داد شما هم بررسی کنید و نتیجه رو بگید .
موفق باشید
امیر
-
-
که به نظر من طبیعی نیست . البته اگه شما در فایل CSS خودتون این خط رو عوض کنید مشکل عنوان ها حل میشه . این h1 رو به h2 تبدیل کنید و نتیجه رو ببینید .
واقعا ممنونم . مشکل حل شد .
یه مورد دیگه هم در مورد قالب شما عجیب بود (نه به اندازه اولی !) . یه فایل CSS دیگه هم از روت ، شاخه css فراخوانی شده که وجود نداره !!؟؟
درست میفرمایید . قالب کلی مشکل داشت که برطرف شد ولی این 2 - 3 تا رو هر کاری میکنم بازم تحلیل گر خطا میگیره . 
دوست عزیز لطفا روی شاخه مدیریت پسورد قرار بدید .
راستش قبلا که خواستم این کار رو انجام بدم نمیشد یعنی فایل آپلود .htpasswd نمیشد . فکر میکنم مشکل از هاست باشه .
فکر کنم منم تا چند روز دیگه به جمع استفاده کنندگان از سرویس های مابولرن بپیوندم . 
بازم ممنونم . لطف کردید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)