طی این چند روز اخیر از بس کل کل کردم با مدیر سرور که دیگه اعصاب برام نمونده
امروز صبح وقتی که آدرس سایتم رو تایپ کردم تا ببینم وضعیت فروشگاه در چه صورتی هست با یه پیغام مواجه شدم که برق سه فاز از سرم پرید![]()
This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.
حالا خر بیار باقالی بار کن آخه من که هنوز 4 -5 ماه فرصت دارم تا اکانتم اکسپایر شه چرا اینطوری شده این لامصب >ای بابا تلفن و برداشتم و زنگ زدم پشتیبانی سرور . با کلی بد و بیرا گفتم آقا من توی این 4 ماهی که از شما هاست گرفتم 100 بار سایتم دون شده هی میگید مشکل از سرور نیست مشکل از سرور نیست اون از دفعه قبل که همه فایلهای روی هاستم پاک شده بود گفتین سرور گزارشی از هک نداده اینم از این که حالا سایتم suspend شده . برگشته میگه شما اسکریپت غیر مجاز نصب کردین لود سرور رفته بالا میگم از کی تا حالا مامبو غیر مجاز شده . میگه شاید کار غیر مجاز کردین . منم از بس که عصبانی بودم گفتم آره ما داریم مواد مخدر میفروشیم با سایتمون - هروئین . کوکائین . کراک و از این حرفا . ( ببخشید تو رو خدا من اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی باید بگم
معذرت میخوام اگه یکم تند حرف زدم ) من میخوام سرورم رو عوض کنم و بیام روی مامبو سرور . اما فعلاً فروشگاه با مشکل بودجه مواجه شده . در اولین فرصت این کار رو میکنم
حالا میخوام بدونم مشکل از چی هست که این پیغام رخ داده .

ای بابا تلفن و برداشتم و زنگ زدم پشتیبانی سرور . با کلی بد و بیرا گفتم آقا من توی این 4 ماهی که از شما هاست گرفتم 100 بار سایتم دون شده هی میگید مشکل از سرور نیست مشکل از سرور نیست اون از دفعه قبل که همه فایلهای روی هاستم پاک شده بود گفتین سرور گزارشی از هک نداده اینم از این که حالا سایتم suspend شده . برگشته میگه شما اسکریپت غیر مجاز نصب کردین لود سرور رفته بالا میگم از کی تا حالا مامبو غیر مجاز شده . میگه شاید کار غیر مجاز کردین . منم از بس که عصبانی بودم گفتم آره ما داریم مواد مخدر میفروشیم با سایتمون - هروئین . کوکائین . کراک و از این حرفا . ( ببخشید تو رو خدا من اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی باید بگم

علاقه مندی ها (Bookmarks)