-
چرا مامبو از جمله ضعیف تر است ؟
سلام
من چندین بار است که هم مامبو و هم جمله را نصب می کنم
اما نمی دونم چرا بعضی موقها بخاطر نصب کردن یک ماژول اشتباه در مامبو چرا دیگه مامبو بالا نمی یاد آخه من کاری نکردم اما جمله اینگونه نیست
اینم آخرین ارور مامبو
---------------Notice: Undefined variable: mosConfig_absolute_path in c:\easyphp1-8\www\mambo\mambots\content\imggallery.php on line 22
Warning: main(/mambots/content/imggallery.inc): failed to open stream: No such file or directory in c:\easyphp1-8\www\mambo\mambots\content\imggallery.php on line 22
Fatal error: main(): Failed opening required '/mambots/content/imggallery.inc' (include_path='.;C:/EasyPHP1-8\php\pear\'
in c:\easyphp1-8\www\mambo\mambots\content\imggallery.php on line 22
خواهش میکنم بهم بگید این ارور ها چرا فقط در مامبو است و در جمله پیش نمی یاد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2006 07:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: چرا مامبو از جمله ضعیف تر است ؟
دوست عزیز مواردی که ذکر کردید نه تنها جزو مشکلات مامبو نیست بلکه جزو نکات قوت آن نیز هست. در واقع سيستم شما در برابر کمبود ها و مشکلات بسرعت عکس العمل نشان میدهد که این خود نشان از قدرت برنامه هست.
در مورد مشکل شما هم باید بگم که احتمالا شما آدرس منبع رو بصورت صحيح وارد نکرده ايد، ضمنا از وجود فايل imggallery.inc در محل نصب آن اطمینان حاصل کنید.
-
-
من نمی دونم چرا هر کسی به هر مشکلی بر می خوره می گه مامبو مشکل داره ، جوملا بهترینه!
-
-
ممنون از جواب شما آقای احمد زاده
نه آقا iransbs
باور کنید من منظوری ندارم آخه میخواهم سایتم را راه بندازم و دارم در لوکال تست میکنم
باور کنید من فقط یک کامپوننت نصب کردم
نمی دونم چرا بالا نمی یاد
چون وقتی کامپوننت را نصب کردم هیچ مشکلی نداشت اما وقتی صفحه مامبو را بستم و دوباره باز کردم در آن موقع ارور داد این چندمین بار
-
خوب یک سوال اگر چنین مشکلی پیش آمد چکار کنم برای رفع آن چون چندین بار چنین مشکلی پیش آمده
-
در آخر من که منظوری ندارم چون اینجا انجمن است گفتم مشکل خودم را با شما دوستان در میان بزارم
باز هم تشکر
-
-
رضا جان، اين آقای سيادتی غيرت عجیبی روی مامبو داره! البته جوملا هم خوبه ها ولی بعد از مامبو (هر چی نباشه جزو مشتقات مامبو هست)
و اما جواب سوال شما: چند نکته را يادآوری می کنیم؛
1- آیا آخرين نسخه کامپوننت سازگار با مامبو رو نصب کرده اید؟
2- آیا تنظيمات اون رو کامل انجام داده ايد؟
3- محتويات فايل رو ویرايش کرده اید؟ و آیا فایل ها اصلا موجود هستن؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)