-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg73195#msg73195 date=1212060877]
سلام
من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .
برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .
از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .
درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.
پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.
موفق و پیروز باشید .
[/quote]
برای ترجمه بنده هستم ...
============
در مورد انتشار توی یاهو باهم صحبت میکنم نتیجه را توی تاپیک میگیم تا نظرات بقیه را هم بدونیم .
============
در مورد مطالب چی شد امیر جان به نتیجه ای رسیدید ؟
2- اسکرین شات یادتون نره ...
ممنون
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-29-2008 12:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)